avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Activitate albioara

Activitate albioara

Buna ziua, doresc sa cumpăr un imobil. Proprietara suferă de Alzheimer, are tutore, dar in contract se precizează ca trebuie sa li se dea partea la încă doua persoane. Cum se poate face vânzarea acestui imobil?
Mâine am proces cu fostul sot pe tri mărirea pensiei alimentare. Problema este ca unitatea unde lucrează el nu a trimis la judecătorie fluturașul de salariu, este a doua oară. Ce as putea face eu?
Răspuns la discuția Procura minor
Am procura doar pentru 1 an, nu sa ma mut acolo. Tatăl nu prea îl interesează de băiat dar se mai văd din când in când.

When a scris:

Aveți procura sa călătoriți sau sa va mutați acolo? Minorul are program de legături personale cu 5atal?

Discuție Procura minor
Am procura de la fostul sot pentru un an de zile și vreau sa plec cu fiul meu de 14 ani in Spania. Ce se întâmpla dacă trece termenul de 1 an și eu sunt tot in Spania?
Discuție Partaj
Am locuit cu fostul sot într-un sat și acolo aveam o casa care era pe numele amândurora. Ne-am certat, eu am plecat și am divorțat. Eu am dreptul la acea casa? Menționez ca avem și un copil de 14 ani. Dacă am dreptul, ce pot face? Cu el nu ma pot înțelege nicicum.
Buna ziua, sunt divortata, custodie comuna, sunt plecata in Spania si as vrea sa-l iau si pe fiul meu de 14 ani aici. Problema e ca fostul sot nu vrea sa-i dea procura. Este obligatoriu sa am procura sau ce pot face in cazul in care fostul sot tot nu vrea sa-si dea acordul? Multumesc