avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

Am locuit cu fostul sot într-un sat și acolo aveam o casa care era pe numele amândurora. Ne-am certat, eu am plecat și am divorțat. Eu am dreptul la acea casa? Menționez ca avem și un copil de 14 ani. Dacă am dreptul, ce pot face? Cu el nu ma pot înțelege nicicum.
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 15:57, 19 Septembrie 2018
Aveti dreptul conform legii la 50%. Puteti solicita in instanta partajarea bunurilor comune
Desigur, aveți dreptul însă eu sunt, în urma experienței practice, promotorul teoriei potrivit căreia partajul nu urmează a se face în cote de 50%-50%, ci în funcție de contribuția efectivă, dovedită.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare chirie dupa finalizarea partajului georgeconstantin georgeconstantin Buna ziua, Am divortat in 2013,29.10.De atunci si pana in acest moment,finalizandu-se partajul,fosta sotie locuieste in apartamentul pe care eu,acum,la partaj ... (vezi toată discuția)
Partaj calanceavasile calanceavasile Neam certat si ne am separat in fapt in 03 01 2003 dar am divortat legal in septembrie 2008 In 17 dec 2002 am optinut o autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Partaj in urma unui divort la notar sammy44 sammy44 Daca divortul s-a facut la notar si copiii minori sunt in custodie comuna, fostii soti declarand ca vor locui in continuare la aceasi adresa, fapt care se si ... (vezi toată discuția)