avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Mâine am proces cu fostul sot pe tri mărirea pensiei alimentare. Problema este ca unitatea unde lucrează el nu a trimis la judecătorie fluturașul de salariu, este a doua oară. Ce as putea face eu?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 10:04, 22 Mai 2019
Sa solicitati amendarea, insa nu fluturasul de salariu tb sa trimita ci veniturile nete pe ultimele 6 luni.
Solicitați instanței să retrimită către întreprindere adresa, de această dată sub sancțiunea amenzii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O intrebare atomol atomol Am formulat actiune in instanta pentru marirea pensiei alimentare a copilului ,impotriva fostului sot .La primul termen judecatorul a cerut acestuia sa aduca ... (vezi toată discuția)
Venituri luate in calcul pt plata pensiei alimentare cristinutza78 cristinutza78 Buna ziua, Ca venituri sunt luate in considerare pentru pensia alimentara ? In afara de veniturl din salariu, se iau in considerare veniturile pe care tatal ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara roxi13 roxi13 Care este venitul care se ia in calcul la stabilirea pensiei alimentare? Cel brut sau cel net? Fostul meu sot nu imi spune niciodata ce salariu are, ii ... (vezi toată discuția)