avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... O intrebare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

O intrebare

Am formulat actiune in instanta pentru marirea pensiei alimentare a copilului ,impotriva fostului sot .La primul termen judecatorul a cerut acestuia sa aduca adeverinta salariu pe ultimele 6 luni.A recunoscut ca are salariul mult mai mare .Peste cateva zile va fi urmatorul termen si el nu a depus aceasta adeverinta (am consultat dosarul la arhiva ), si sunt ingrijorata de acest lucru.Ce s-ar putea intampla ? se amana procesul ? Multumesc pt. eventuale raspunsuri !
Cel mai recent răspuns: aly_yoana , utilizator 12:04, 22 Februarie 2011
La acest termen,solicitati instantei de judecata sa trimita o adresa la Inspectoratul Teritorial de Munca prin care sa ceara acestuia un raspuns din care sa reiasa unde lucreaza fostul dvs.sot,si care sunt veniturile sale.
stimata doamna,
aflati unde lucreaza ex sotul dvs si adresati o solicitare prin intermediul avocatului dvs(sau in nume personal) in care sa se mentioneze care sunt veniturile ex sotului pe ultimele 6 luni.mentionati faptul ca este un proces pe rol si in ce anume consta.
daca nici asa nu veti primi raspuns, procesul se va amana in mod cert si se va proceda exect cum a prezentat pertinent d-nul consilier mai sus.
Intreprinderea unde lucreaza sotul nu va oferi informatii financiare. Poate sa faca si atomol cerere, nu este necesar avocatul, dar intreprinderea doar ii va confirma daca lucreaza sau nu acolo.
Atomol solicitati instantei sa trimita adresa la intreprinderea unde lucreaza sotul prin care sa se slolicite adeverinta din care sa reiasa veniturile acestuia pe ultimele 6 luni. De fapt aceasta este procedura, instanta trimite adresa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara albioara albioara Mâine am proces cu fostul sot pe tri mărirea pensiei alimentare. Problema este ca unitatea unde lucrează el nu a trimis la judecătorie fluturașul de ... (vezi toată discuția)
Judecarea pt marire pensie alimentara in lipsa paratului Alina2011 Alina2011 Buna ziua! In solicitarea pt marirea pensilei alimentare am specificat sa se judece in lipsa prezentei mele. [b]Dar daca paratul nu se prezinta[/b], insa ... (vezi toată discuția)
Micsorare pensie Livica Livica In iulie s-a inregistrat la a Judecatorie dosarul de micsorare pensie de intretinere, de catre avocata fostului meu sot. Eu am trimis intampinarea si la primul ... (vezi toată discuția)