Buna seara!
Se da următoarea situație:
Bunica mea moștenește casa mamei sale, doar ca după moartea străbunicii nu s a dezbătut succesiunea.
Bunica mea are 3 copii, unul a decedat… noi dorim sa făceam actele pe numele bunicii.
Actele sunt foarte vechi, sunt făcute de mâna, unde ar trebui sa mergem? La primărie sau la notar?
Menționez și faptul ca acum casa este renovată, nu mai arată ca pe schița pe care o avem.
Buna ziua!
Pot da in judecată o instituție publica,
Mai exact CNAS ?
Menționez ca doresc sa închei un contract de asigurare pentru concedii și indemnatii, conform legii îndeplinesc toate condițiile,am primit și accesul de la casa naționala, însă cei de la Constnta își bat joc de mine punându-ma sa fac fel și fel de cereri pe care le refuza cu răspunsuri banale, îmi cer sa scriu in cerere ceea ce trebuie scris in contract, mai am 8 săptămâni sa intru in prenatal și ei amâna acest contract pentru ca eu sa nu mai pot beneficia.
Pe lângă toate astea îmi vorbesc și foarte urat, mi-au spus chiar ca pot naște prematur și ei nu mi mai dau nici in ban.
Chiar dacă îmi pierd acest drept nu vreau sa las toate astea așa, sa nu mai treacă și altcineva prin ce am trecut eu cu ei...
Ce ar trebui sa fac mai exact și care sunt pașii ?
Mulțumesc anticipat!
Mulțumesc!
Cu siguranța voi insista!
Exact așa și la mine, cei de la
Constanta o țin pe a lor, ca nu pot face acest contract, acum mi au zis ca dacă nu am venituri nu pot plăti cei 1%
Am sunat la București și mi-a zis ca nu se poate sa nu ma ajute, legea e lege!
Ma puteți ajuta cu un nr de contact de la naționala ?
Am copiiile actelor , dar nu-s semnate ... am și dovada pe whatupp, însă nu știu dacă sunt relevante, mediul de med muncii are raportul meu dar fără ștampila Itm
Sunt in aceeași situație, cei de CNAS zic ca trebuie sa fiu pfa , dar legea zice altceva, ați reușit sa Rezolvați situația ?
Da!
Am făcut exact cum scrie in lege, am anunțat in scris și am Atașat o adeverința medicală, doar ca bănuiesc ca au ajuns la gunoi
Am sunt la Itm și mi-au spus sa fac o noua Înștiințare, una către angajator și una către ei ... ca și cum eu acum anunț ca sunt însărcinata, nu e normal , nu ?
Ce am de făcut?, și-a bătut prea mult joc de mine ca sa o las așa... plus abuzurile morale pe are i le-am suportat, însărcinata fiind, chiar nu vreau sa mai treacă și alte fete prin ce am trecut eu cu ea și merita o amenda
Am sunat la Itm și am
Aflat ca nu-s înregistrată la ei, angajatorul nu a dus actele către Itm