Contestați in instanță decizia de restituire a sumei.
Multumesc
Cornel Vasile a scris:
Concediu de risc maternal s-a platiti si pentru PFA?
agentia poate recupera comisionul ce il datorati cf contractului, in instanta. Exista acest risc.
Dacă s-a plătit o parte din rate in timpul vieții soțului, apreciez că ar trebui făcută succesiunea de pe urma soțului și atunci și copiii au un drept la acel apartament și trebuie să își dea ulterior acordul( ulterior dezbaterii succesiunii).
Av. Mădălina Moceanu
Baroul Bucuresti
Daca s-a platit o parte din rate in timpul vietii sotului, acesta (si implicit mostenitorii sai) dobandesc doar un drept de creanta impotriva proprietarului si nu o cota din dreptul de proprietate. Proprietara poate vinde singura in mod perfect valabil.
Daca cumparati cu banii bancii, va fi mai greu decat daca ati lua cu banii jos.
am patit eu. mama a cumparat bun propriu, s-a casatorit, au platit rate in timpul casatoriei, au divortat si cand sa vanda, a intrebat notarul agreat de banca daca mama e necasatorita, a a zis "da, divortata" si a inceput balamucul. Nu am mai facut actele ca banca nu a dorit sa mai dea bani, . desi un eventual drept de creanta era dus de mult, ca ei divortasera de ani de zile. A trebuit sa gasim un client cu cash, nu a mai fost nicio problema.
Si chiar daca o contesta. Vizavi de imobilul respectiv, atat timp cat proprietarul este in viata, copiii nu au nicio calitate.
Referitor la experienta dvs, sotia vanzatorului respectiv nu a semnat in calitate de proprietar. Cel mai probabil, bunul a fost cumparat in rate, anterior casatoriei, iar ratele au fost platite in timpul casatoriei sau sotia a adus imbunatatiri asupra bunului.
Prin prisma dreptului de creanta al sotiei, prezenta acesteia a fost necesara sub aspectul declararii ca nu are nicio pretentie asupra apartamentului.