avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Activitate NituGeorgeta

Activitate NituGeorgeta

Vecinul ma dat în judecata sa închid geamurile care dau într-o ieșire secundara a lui de 2m.Cund am reconstruit am avut acceptul lui verbal, menționez ca, casa mea și a lui au fost un întreg. Reconstrucția a fost făcută înainte de anul 2000 de către soțul meu actualmente decedat. Eu și copii suntem moștenitori după soț.
Bună ziua. Am casa construita pe hotar înainte de anul 2000. A fost construita cu acceptul vecinului verbal. Menționez ca pe acest lateral al casei sunt ferestre, aceasta serie a vecinului este o serie secundara. Acum sunt data în judecata sa închid prin zidire aceste ferestre. E normal?
Răspuns la discuția Întrebare juridica
În cit timp trebuie depusa cerere de aminare? Ultimul termen a fostpe23 martie. Va mulțumesc anticipat.
Răspuns la discuția Întrebare juridica
Eu consider ca e omenește sa avem o aminare repet, are contract de munca acolo pe 28 se urca în avion pe 30 e inRomania deci după 1 iunie ar fi disponibil
Discuție Interogatoriu
Bună seara eu și băieți pe dosar civil avem data 11 mai interogatoriu. Întrebarea este dacă unul din băieți este plecat cu contract în Maiami și se întoarce pe 30 mai poate D. Avocat sa facă o cerere de aminare pună vine? Menționez ca nu avem ambasada acolo. Mulțumesc, cu respect.
Termenul stabilit pentru interegatoriu al paratilor poate fi schimbat de avocata acestora?