m-am inscris la finante ca profesie liberala, avocatura.stampila am primit de la barou o hartie in care erau caracteristicile stampilei si cu acea hartie si decizia de numire am facut stampila, iar chitantierele cu stampila, decizia de numire in profesie si cartea de identitate.
bafta!
aveti mare dreptate dragi colegi...unii chiar bat campii, si apropo' ,taxele nu mai difera in functie de capitalul social.la unii poate ar fi bine sa nu ii contrazicem, pentru ca am avut surpriza sa constat ca in fiecare judet se lucreaza altfel, de parca nu ar fi aceleasi legi.
referitor la reprezentarea prin avocat, nu vad de ce sa mearga omul sa se dea cu capul de pereti pentru fiecare referent are stilul sau de lucru si de fiecare data lipseste cate ceva sau hartiile nu sunt puse in ordinea in care le convine lor.
iar cazierele se pot scoate in baza unui mandat, ati auzit de reprezentant fiscal?
multa bafta!
O societate are de incasat o anumita suma de bani rezultata din vanzarea unor produse.In contractul de vanzare-cumparare la capitolul litigii se specifica ca orice litigiu provenit din respectivul contract se solutioneaza de catre Curtea de Arbitraj Comercial.
Intrebarea mea este se poate merge si in tribunal pe O.G.5/2001, sau trebuie solutionata numai la Curtea de Arbitraj?
A facut cineva asa ceva?Cum se procedeaza la Curte se depune plangere?
Va rog daca stie cineva sa-mi raspunda.
Multumesc