buna ziua, sunt divortat si noi impreuna am cumparat o casa ,pe casa avem acte amindoi la care specifica sume egale dupa ce am cumparato am renovato eu fiind in germania si el in romania cu muncitori. intre timp au aparut neintelegeri intre noi la care neam despartit ,el distrugind totul in casa .Am mers la politie si am depus plingere pentru distrugere si furt ,la care politia mia facut valoare de 350 milioane bani vechi acum el imi cere mereu despacubiri inca 4000 euro sa imi doneze partea lui. specific casa este in valoare de 1 miliard vechi. el nu vrea partaj vrea doar prin notariat. La care nu stiu ce a facut la lumina ca acum ma gasit si cu furt de lumina eu nu locuiesc de 3 ani in casa. CE POT FACE IN SITUATIA ASTA?
buna ziua, sunt divortata din 2009 in urma hotariri judecatorest am ramas cu 2 copii minori si la care trebuia tatal sa le dea pensie de 300 lei pentru amindoi copii la care el pina in momentu de fata lea dat copilor numai cin isi aduce aminte suma adunat pina acum este de 4300 ron .iam facut atitea procese si degeab ii sa dat cite 2 cu suspendare si atita tot .ultimu proces lam avut anu trecut la care recunaste ca are servici si ca nu contribuie cu nimic la cresterea copilor si judecatoria nu ii face apsolut nimic .domna avocata mia zis sa il las o perioada si daca nu trimite nici un ban la copii sa il dau in judecata iara. Un raspuns as vrea .
VA multumesc din suflet pentru raspunsu dumneavoastra ,momentan nu sunt in tara eu ce stiu numai ce imi spun copii care locuiesc la bunici .suma care mau pus sa o platesc este din anu 2015 care eu nici in treact nu am mai trecut pe acolo. va multumesc inca odata pentru timpul acordat.
buna sear,acum o luna mau prins cu furt de curent in care eu nu stau in casa de doi ani jumate ,lumina este trecuta pe numele meu pe casa suntem 2 propietari eu si fostu sot care a facut toate renovarile la casa pe bani mei eu find plecata in strainatate eu chiar nu stiu ce modificri afacu el cu meseriasi eu nici acum nu sunt acsa numai din auzite am auzit ca am primit un plic precum casunt in urmarire penal .intrebarea este ce pot face eu acum .