avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj

buna ziua, sunt divortat si noi impreuna am cumparat o casa ,pe casa avem acte amindoi la care specifica sume egale dupa ce am cumparato am renovato eu fiind in germania si el in romania cu muncitori. intre timp au aparut neintelegeri intre noi la care neam despartit ,el distrugind totul in casa .Am mers la politie si am depus plingere pentru distrugere si furt ,la care politia mia facut valoare de 350 milioane bani vechi acum el imi cere mereu despacubiri inca 4000 euro sa imi doneze partea lui. specific casa este in valoare de 1 miliard vechi. el nu vrea partaj vrea doar prin notariat. La care nu stiu ce a facut la lumina ca acum ma gasit si cu furt de lumina eu nu locuiesc de 3 ani in casa. CE POT FACE IN SITUATIA ASTA?
Cel mai recent răspuns: maria mariana , utilizator 16:17, 29 Martie 2018
Daca sunteti de acord sa achitati sulta solicitata, mergeti impreuna la un birou notarial si incheiati un contract de partaj. Daca nu va intelegeti, solicitati partajul in instanta.
va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatia sau contract de vanzare- cumparare? cristinagy cristinagy Buna.unchiul meu vrea sa mi doneze casa lui.el nu are copii si a fost insurat sau mai este pe acte probabil ca de despartit sau despartit dar nu stiu dc a ... (vezi toată discuția)
Furt intre soti ungureanu89 ungureanu89 buna seara,am fost plecata in italia 4 luni cand mam intors miam gasit sotul cu alta am dovezi la asta, am deschis divort la primarie a venit a semnat prima ... (vezi toată discuția)
Furt intre soti vacarus catalin vacarus catalin mia luat sotia masina inscrisa pe numele meu dobindita inpreuna si nu imi mai da voie sa o folosesc.am facut o plingere la politie pe art 210 .cum pot sa fac ... (vezi toată discuția)