avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt acuzată de furt de curent la o casă în care nu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt acuzată de furt de curent la o casă în care nu locuiesc de doi ani și jumătate. Cum mă pot apăra?

buna sear,acum o luna mau prins cu furt de curent in care eu nu stau in casa de doi ani jumate ,lumina este trecuta pe numele meu pe casa suntem 2 propietari eu si fostu sot care a facut toate renovarile la casa pe bani mei eu find plecata in strainatate eu chiar nu stiu ce modificri afacu el cu meseriasi eu nici acum nu sunt acsa numai din auzite am auzit ca am primit un plic precum casunt in urmarire penal .intrebarea este ce pot face eu acum .
Ultima modificare: Joi, 29 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: maria mariana , utilizator 17:19, 28 Martie 2018
Din ce spuneti dvs pareti nevinovata din punct de vedere a raspunderii penale.
Ce suma de bani va imputa?
1o.500 lei aproximativ,tin sa va aduc la cunostinta ca pot demonstra ca in ultimi ani eu am lucrat doar in strainatate(germania)
In situatia descrisa de dvs se vor retine 2 infractiuni savarsite in concurs, furt prev. si ped. de art. 228 c.p. si infractiunea prev. de art. 92 din Legea 123/2012 energiei electrice si a gazelor naturale. In cazul infractiunii de furt, impacarea inlatura raspunderea penala. Angajati-va un avocat si stabiliti impreuna cu acesta strategia apararii.
VA multumesc din suflet pentru raspunsu dumneavoastra ,momentan nu sunt in tara eu ce stiu numai ce imi spun copii care locuiesc la bunici .suma care mau pus sa o platesc este din anu 2015 care eu nici in treact nu am mai trecut pe acolo. va multumesc inca odata pentru timpul acordat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este mai bine sa imi retrag plangerea penala depusa la judecatorie? ContSters282078 ContSters282078 Buna ziua. Am primit Neinceperea Urmaririi Penale si de la Politie si de la Prim Procuror, pe motiv ca am depus cu 2 luni intarziere plangerea penala, martorii ... (vezi toată discuția)
Ordonanta clasare utilizator1c utilizator1c Buna seara , In urma cu aproximativ 2 ani firma unde lucram si pe care o reprezentam in acel judet , [ A ] a decis sa inceteze colaborarea cu firma [ B ] ... (vezi toată discuția)
Tentativa de furt dintr-un magazin din mall boby1708 boby1708 buna ziua... in data de 13.08.2015 am intrat in magazinul pull&bear si am incercat sa sustrag o pereche de adidasi si un tricou, gandul nenorocit mi-a trecut ... (vezi toată discuția)