Am fost angajata intr-o primarie unde aveam si viza CFP. Am semnat de fiecare data cand am fost socitata, dar dupa 4 luni de cand am plecat din primarie a fost un control ANAF pe contabilitate si au fasit acte fara viza CFP, caci contabila nu mi le daduse la semnat. Nu stiu ce scuza le-a prezentat la control, dar au lasat madura sa mi se impute suma reprezentand sporul CFP. Acum dupa un am jumate de la incetarea contractului meu cu primaria, am primit dispozitia primarului prin care mi se cere sa achit suma. Ce pot face si cum o pot ataca?. Multumesc
actul notarial de succesiune care trebuie prezentat directie fiscale locale din primaria pe raza caruia se afla imobilul respectiv in termen de 30 de zile de la primire. Daca s-a eliberat de catre Cartea Funciara si un extras CF atasat succesiuni se poate depune si o copie dupa acel extres
Va multumesc pentru raspuns , daca ma mai puteti ajuta cu ceva detalii: cercetarea disciplinara se face in baza legii 188/1999 actualizata si se tine cont de Art. 85 Legea 188/1999 Sancţiunile disciplinare şi răspunderea funcţionarilor publici?
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: in cazul constatarii unei lipse in gestiunea unui functionar public, lipsa recuperata integral de la acesta la momentul constatarii , ce masuri se pot lua si ce demersuri ar trebui facute ?