avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Impunerea pe cladire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Impunerea pe cladire

Buna ziua. Ce acte sunt necesare pentru impunerea pe cladire in cazul in care sotia unui barbat a murit iar acesta a facut succesiunea ?
Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 30 Martie 2018
Alex97, utilizator
Cel mai recent răspuns: dadydady , utilizator 12:37, 30 Martie 2018
Daca vorbiti despre inregistrarea cladirii in rolul fiscal, aveti nevoie de certificatul de mostenitor emis in urma dezbaterii succesiunii si de copii dupa cartile de identitate ale mostenitorilor.
actul notarial de succesiune care trebuie prezentat directie fiscale locale din primaria pe raza caruia se afla imobilul respectiv in termen de 30 de zile de la primire. Daca s-a eliberat de catre Cartea Funciara si un extras CF atasat succesiuni se poate depune si o copie dupa acel extres

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de mostenire mediaset mediaset Buna Seara.sotul meu a murit acum doi ani.am un apartament cu doua camere si doi copii majori . Copii au renuntat la partea lor de mostenire in favoarea ... (vezi toată discuția)
Schimbare rol fiscal Roxie Roxie Buna ziua, Trebuie sa schimb rolul fiscal pt apartamentul mostenit de la mama mea, pe numele meu. Am facut succesiunea si am certificatul de mostenitor, am ... (vezi toată discuția)
Succesiune-acte necesare cu semnul întrebãrii maria_cseh maria_cseh Bună ziua! Vă scriu în numele unui vecin de-al meu care m-a rugat să vă prezint următoarele: tatăl i-a murit acum 21 de ani iar mama, în urmă cu 7 ... (vezi toată discuția)