avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1825 soluții astăzi
Forum Activitate Tisha89

Activitate Tisha89

Doresc sa imi recuperez banii propriti dupa castigarea contestatiei.
Mai jos aveti decizia. Imi puteti spune, va rog, ce pasi trebuie urmati mai departe? Cui trebuie sa ma adresez? BEJ sau creditor?

Multumesc anticipat.

Admite contestaţia la executare. Anulează executarea silită pornită împotriva contestatoarei în dosarul de executare nr. 227/2018 al BEJ Terinte Florin şi toate actele de executare efectuate în acest dosar de executare. Dispune întoarcerea executării silite în sensul că obligă intimata să restituie contestatoarei suma de 5.296 de lei. Obligă intimata să plătească contestatoarei a sumei de 1546,99 de lei cheltuieli de judecată. După rămânerea definitivă a hotărârii, aceasta va fi comunicata şi executorului judecătoresc. Cu drept de apel în termen de 10 de zile de la comunicare, care se va depune la Judecătoria sectorului 5 Bucureşti Pronunţată în şedinţa publică, azi, 19.07.2018.
Document: Hotarâre 5642/2018 19.07.2018
Răspuns la discuția Termen contestatie
Multumesc frumos
Răspuns la discuția Termen contestatie
Va multumesc frumos
Buna ziua,

Pe data de 30.03.2018 am primit prin posta instiintare din partea BEJ a executarii silite. Am fost la avocat pe data 4.04 si mi-a spus ca va depunde contestatia imediat dupa Pasti. Doresc sa mentionez ca mi-a confirmat ca a facut acest lucru pe data de 13.04. Astazi am verificat pe portal.just.ro si am constatat ca defapt contestatia a fost facuta pe data de 16.04.

Imi este frica sa nu fie respinsa pe motiv ca nu este in termen. Imi puteti spune, va rog, daca a fost prins termenul de 15 zile pentru depunere?

Va multumesc anticipat
Azi am primit mail de la ING, Banca la care am salariu, ca am o proprire de la un execuție judecătoresc în valoare de 6000 lei. În trecut am avut un card de credit la brd. După o perioada nu am mai putut plăti ratele. De-a lungul timpului datoria s-a vândut la mai multe societății de recuperare. Ultima plata către banca a fost în anul 2013. Se poate face ceva în aceasta situatie?