Buna ziua.
Mama mea ,divorțata cu numele de fata .
Pensionară .A făcut un împrumut de la Provident la începutul anului 2024
.Are mesaje in telefon, primite lunar, pentru rambursare cu suma de 1000 Ron .Luna asta avea de plătit 2400 Ron .Si tot crește .Nu am găsit nici un contract, nu știm detalii. Cu mare tristețe a decedat luna asta .
Suntem obligați legal s o plătim.?
Nu am moștenit nimic. Oare daca ducem un Certificat de Deces se va șterge suma restantă .?
Am citit că la această banca se dă împrumut fără asigurare ,fără nimic. Poate să ajungă banca să recupereze prejudiciul de la copii ?
Va mulțumesc anticipat pentru răspunsuri, și ajutorul acordat.
Cu stima L.L
Buna ziua.La cererea me pentru legea 19/2020 angajatorul ma anuntat ca pana pe data de 03.04.2020-se va acorda zile libere .Deoarece din 0.4.04.2020 intra in vacanta copii si nu se poate aplica legea pe timpul vacantei .Sa iau concediu medical ,pe timpul vacantei ,sa ma descurc .?Find si famile monoparental.
Va multumesc.
Buna ziua.
Aem o fetita nascuta pe data de 04.08.2016-Mama intra in Cresterea copilului pana la 03.01.2017 Din motive de sanatatae grava preiau eu Tatal Cresterea copilului din 03.01.2017( cu mare tristete )ea decedeaza pe 02.02.2017.
Eu ca Tata pot beneficia de Stimulent Insertie?
Cat timp se acorta acest stimulent?
Cu cate zile trebuie sa ma antorc mai repede pentru a beneficia de stimulent de insertie.?
Va multumesc anticipat.