avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Banca poate recupera prejudiciul de la copii după ce ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Banca poate recupera prejudiciul de la copii după ce decedează ? Buna ziua. Mama mea ,divorțata cu numele de fata . Pensionară ...

Buna ziua.
Mama mea ,divorțata cu numele de fata .
Pensionară .A făcut un împrumut de la Provident la începutul anului 2024
.Are mesaje in telefon, primite lunar, pentru rambursare cu suma de 1000 Ron .Luna asta avea de plătit 2400 Ron .Si tot crește .Nu am găsit nici un contract, nu știm detalii. Cu mare tristețe a decedat luna asta .
Suntem obligați legal s o plătim.?
Nu am moștenit nimic. Oare daca ducem un Certificat de Deces se va șterge suma restantă .?
Am citit că la această banca se dă împrumut fără asigurare ,fără nimic. Poate să ajungă banca să recupereze prejudiciul de la copii ?
Va mulțumesc anticipat pentru răspunsuri, și ajutorul acordat.
Cu stima L.L
Ultima modificare: Duminică, 27 Octombrie 2024
lacika_30, utilizator

Alte discuții în legătură

Contracte cu banca mugabi mugabi Buna ziua. Ma numesc Ioan si asi dori sa ma lamuriti in urmatoarea problema: Care sunt obligatiile mostenitorilor (copii si sotie renuntatoare la mostenire ... (vezi toată discuția)
Deces titular credit cozzmyn86 cozzmyn86 Buna ziua, Acum cateva zile soacra mea a decedat. Odata cu decesul am aflat ca ar avea un credit la Provident, ceva rate neplatite la un electrocasnic si la un ... (vezi toată discuția)
Provident Dan Belea Dan Belea Am un imprumut la provident pe care nu l-am mai platit de peste 1 an. Mentionez ca am fost sunat de cineva de la ei acum vreo 6 luni si mi-au spus ca trebuie ... (vezi toată discuția)