avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Activitate PiRal

Activitate PiRal

Sunt o mămică care am aflat de ea și ieri am fost sa ii duc niște haine alimente și mâncare pentru ea și cel mic, am vrut de sărbători sa donez câte ceva și pentru oamenii fără posibilități și am tot cautat și asa am dat de ea
Ba da, a născut in spital la Buzău. Mi-a zis ca din spital nu i-a dat decât biletul de externare, nu au vrut sa ii dea certificatul constatator dacă nu este prezent nici tatal
Bună ziua, ma interesează sa știu dacă se poate scoate certificatul unui nou născut fără acordul tatălui, cunosc pe cineva care este căsătorită, a născut acum o luna și mi-a spus ca nu poate sa ii scoată certificat de naștere copilului din cauza ca tatăl refuza sa semneze cutoate ca este copilul lui și bineînțeles ea nu beneficiază de alocație și indemnizație în momentul de fata! Mulțumesc!
Va multumesc pentru răspuns, dar pot depune cu 60 de zile înainte de a împlini primul copil 2 ani ca să nu mai stau 2 luni fără indemnizație?

Cornel Vasile a scris:

Dupa sau inainte de a implini primul copil varsta de 2 ani, veti depune actele pentru CCC2.


Bună ziua, am și eu o întrebare..
Sunt în concediu de creștere pentru primul copil care pe data de 30 ianuarie 2019 împlinește 2 ani, iar pe 17 septembrie 2018 am născut cel de-al doilea copil,
Întrebarea mea este :când pot merge sa depun actele de indemnizație pentru a-l doilea copil astfel încât sa beneficiez de continuitatea indemnizației, sincer cu 2 copii nu îmi permit sa nu primesc 2 luni indemnizație, ideea este ca eu sunt pe Ilfov și am sunat la primăria chiajna sa întreb doar ca m-au bulversat de tot, dna de acolo mi-a zis sa ma duc sa depun actele după ce termin cu indemnizația primului copil. Va mulțumesc!
Bună seara, v-aș ruga dacă se poate sa îmi răspundeți și mie la o întrebare... În momentul de fata sunt în concediu de creștere copil pe care îl voi termina în luna decembrie(2018) și o luna adică ianuarie(2019) ar trebui acordata soțului,primul copil este născut pe 30 ianuarie2017, insa eu sunt însărcinată și urmează sa nasc în luna septembrie a acestui an(2018) cum procedează tatăl? I se mai acorda luna aceea dacă eu nasc în timpul concediului de creștere al primului copil?
Bună seara, am și eu o nelămurire legata de ultima lege aprobata, voucher-ul de 2000 de Ron pentru femeile însărcinate din București, eu dacă locuiesc în București Ilfov-chiajna pot beneficia de el? Știe cineva?o seara buna!