avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1810 soluții astăzi
Forum Activitate lavinia radut

Activitate lavinia radut

Răspuns la discuția Plata spitalizare
Multumesc! Foarte frumos mi-ati raspuns!
Buna ziua! Daca primesti acasa o comunicare in care ti se spune ca trebuie sa platesti spitalizarea care a fost in urma cu 2 ani sunt obligat? In conditiile in care la externare nu am primit nicio factura. A fost accident rutier, nu eu am fost vinovatul. Ulterior , dupa externare am retrat plangerea, tocmai pt ca vinovatul era amarat si am vrut sa fac o fapta buna. Acum, in conditiile acestea, as gasi vreo rezolvare? As putea sa merg mai departe sa spun ca nu mi s-a dat factura la externare? Nu am visat la asa ceva, credeam ca toate s-au decontat. Multumesc frumos!
Discuție Platire preaviz
Buna ziua! As vrea sa știu și eu când se plătește preavizul. In data la care toată lumea din societate ia salariul? Sau la o anumită perioada. Mi s-a spus ca trebuie sa aștept o luna pentru fisa de lichidare.
Răspuns la discuția Concediu de odihna
Multumesc!
Imi poti lua concediu de odihna in preaviz? In conditiile in care lucrez doar de 4 luni. Trebuie sa am o anumita perioada de cand lucrez? Si daca se poate, angajatorul este obligat sa mi-l dea, sau are si dreptul sa il refuze?!
Răspuns la discuția sanctiuni disciplinare
am inteles!multumesc frumos
Răspuns la discuția sanctiuni disciplinare
multumesc mult! deci am scris data de azi si de maine nu mai sunt obligata sa vin la serviciu.
buna ziua! as vrea sa stiu si eu la ce se refera sanctiunile disciplinare. de fapt,eu lucrez de 4 luni la un centru medical,azi am depus cererea de incetare a contractului de munca cu acordul partilor si respectarea preavizului din contract. intrebarea mea este: daca nu respect preavizul si nu ma mai prezint ce mi se poate intampla grav? nu ma mai pot angaja in alta parte?