Buna ziua! Daca primesti acasa o comunicare in care ti se spune ca trebuie sa platesti spitalizarea care a fost in urma cu 2 ani sunt obligat? In conditiile in care la externare nu am primit nicio factura. A fost accident rutier, nu eu am fost vinovatul. Ulterior , dupa externare am retrat plangerea, tocmai pt ca vinovatul era amarat si am vrut sa fac o fapta buna. Acum, in conditiile acestea, as gasi vreo rezolvare? As putea sa merg mai departe sa spun ca nu mi s-a dat factura la externare? Nu am visat la asa ceva, credeam ca toate s-au decontat. Multumesc frumos!
Buna ziua! As vrea sa știu și eu când se plătește preavizul. In data la care toată lumea din societate ia salariul? Sau la o anumită perioada. Mi s-a spus ca trebuie sa aștept o luna pentru fisa de lichidare.
Imi poti lua concediu de odihna in preaviz? In conditiile in care lucrez doar de 4 luni. Trebuie sa am o anumita perioada de cand lucrez? Si daca se poate, angajatorul este obligat sa mi-l dea, sau are si dreptul sa il refuze?!
buna ziua! as vrea sa stiu si eu la ce se refera sanctiunile disciplinare. de fapt,eu lucrez de 4 luni la un centru medical,azi am depus cererea de incetare a contractului de munca cu acordul partilor si respectarea preavizului din contract. intrebarea mea este: daca nu respect preavizul si nu ma mai prezint ce mi se poate intampla grav? nu ma mai pot angaja in alta parte?