avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Plata spitalizare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Plata spitalizare

Buna ziua! Daca primesti acasa o comunicare in care ti se spune ca trebuie sa platesti spitalizarea care a fost in urma cu 2 ani sunt obligat? In conditiile in care la externare nu am primit nicio factura. A fost accident rutier, nu eu am fost vinovatul. Ulterior , dupa externare am retrat plangerea, tocmai pt ca vinovatul era amarat si am vrut sa fac o fapta buna. Acum, in conditiile acestea, as gasi vreo rezolvare? As putea sa merg mai departe sa spun ca nu mi s-a dat factura la externare? Nu am visat la asa ceva, credeam ca toate s-au decontat. Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:02, 17 Martie 2020
Tratamentele pentru afectiuni rezultate din accidentele de masina nu sunt decontate de Casa de sanatate.
Nu este vina spitalului ca dvs. nu cunoasteti legea.
Trebuia sa va indreptati, pe cale civila, impotriva vinovatului.
Chiar daca era amarat...nu platea el, platea asigurarea si apoi aceasta putea sa recupereze banii de la el.
Dupa parerea mea...sunteti buna de plata.
Multumesc! Foarte frumos mi-ati raspuns!
Vedeti si articolul acesta
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata spitalizării în caz de accident rutier petrecut în austria. este posibil să fiu pusă la plată de către cnas? Floriboldea Floriboldea Sunt victima unui accident rutier petrecut in Austria pe un drum comunal cu un microbus in care ne aflam 8 persoane din care 6 eram pasageri iar 2 erau soferi, ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - impacare parti, somatie plata daune catre spital dupa 2 ani tanasestefan23 tanasestefan23 Buna ziua.Dati-mi voie sa va explic cum s-a intamplat.Acum doua veri,circulam cu masina pe un drum public,la iesirea din orasul in care locuiesc.Undeva la ... (vezi toată discuția)
Plata zile spitalizare marlene3111 marlene3111 Buna ziua. Accident rutier produs in ziua de 12.09.2013. Autoturism oprit in dreptul indicatorului oprirea interzisa. Fiul meu, de 17 ani si jumatate, ... (vezi toată discuția)