avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters468520

Activitate ContSters468520

Buna ziua!
Sunt victima unui abuz din partea sefului meu
M-am prezentat la serviciu, am fost repartizat de seful meu direct (ing)
sa-mi desfasor activitatea intr-un anumit sector ce imlica munca in acord. Mentionez ca am lucrat doar in acel sector pe toata perioada acelei zile de lucru.
Dupa 45 de zile de la eveniment, cand am consultat fluturasul de salariu pe luna trecuta (cu desafasuratorul pe zile), am constat ca am fost pontat in alta parte, intr-un sector ce implica munca in regie, in locul meu (la acord) fiind pontat altcineva. Diferenta in bani la acord a luat-o cel care a fost pontat in locul meu.
Am luat legatura telefonic cu seful meu, i-am atras atentia de ce recurge la astfel de abuzuri sau practici (nu este prima data)
Seful meu mi-a dat de inteles la telefon ca nu contribui si eu intr-un fel sau altul cu tot felul de atentii si plocoane in produse de origine animala.
Nu stiu cum sa gestionez legal aceasta problema, consider ca am fost victima unui abuz. As vrea sa merg la conducerea societatii sa prezint problema mea, dar ma tem ca directorul nu-mi va lua in seama problema.
Mentionez ca convorbirea telefonica intre mine si seful meu direct, am inregistrat-o pe telefon (eu eram acasa , seful meu direct era la serviciu)
Va rog sa ma ajutati cu un sfat.
Multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Casa a fost a parintilor bunicului , casa nu este facuta in timpul casatoriei lor, este mostenirea bunicului dupa parintii lui
Nu, bunica detine conform certificatului de mostenitor, doar 1/4 din mostenire, restul de 3/4 apartine copiilor
Discuție Succesiune
Dupa decesul tatalui, am dezbatut mostenirea,
suntem 4 copii si mama, dupa aproape un an
mi-am donat partea mea de mostenire (3/4) unui frate
care este si el mostenitor, in acest sens am incheiat
un act de donatie la notariat.
In caz ca mama noastra decedeaza, trebuie sa dezbatem iar mostenirea? In acest caz eu mai vin la mostenire la partea mamei de 1/4?
In ceea ce ne priveste, nimeni nu este proprietar pe corpul de casa in care locuieste
am dezbatut deocamdata mostenirea fara a face si partajul succesoral.
Exista vreo posibilitate legala ca bunica mea sa-mi lase mie acel corp de casa
pentru a o intretine atat pe ea cat si pe unchiul meu fara ca ea si copii ei sa faca partajul succesoral?
Buna ziua!
Bunica mea in etate de 75 de ani, doreste sa-mi faca un contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere si drept de habitatie viagera, pentru a avea grija atat de ea cat si de baiatul ei (unchiul meu) , care locuieste impreuna cu ea.
Baiatul ei (unchiul meu) este persoana cu handicap mintal are varsta de 45 de ani iar bunica mea este numita prin decizie judecatoreasca tutore.
Bunica mea doreste sa-mi faca acest contract dar are doar un certificat de mostenitor cu 1/4 din mostenire , restul 3/4 sunt impartite intre copii ei (aici este prinsa si mama mea)
In ce conditii bunica mea poate sa-mi faca acest contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere si habitatie viagera, atat timp cat nu este facut partajul succesoral?
Dezbaterea mostenirii dupa bunicul nostru a fost facuta acum 1 an, atat bunica mea, copii ei (inclusiv mama mea) locuiesc toti in aceiasi curte dar fiecare are corp de casa separat si sunt de acord ca bunica sa-mi lase mie corpul in care locuieste cu conditia sa am grija de ea si de baiatul ei bolnav.