avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Dupa decesul tatalui, am dezbatut mostenirea,
suntem 4 copii si mama, dupa aproape un an
mi-am donat partea mea de mostenire (3/4) unui frate
care este si el mostenitor, in acest sens am incheiat
un act de donatie la notariat.
In caz ca mama noastra decedeaza, trebuie sa dezbatem iar mostenirea? In acest caz eu mai vin la mostenire la partea mamei de 1/4?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 16:19, 10 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, trebuie dezbătută și moștenirea și veti fi din nou chemat.
Este o altă succesiune.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
1. Da, veti dezbate mostenirea de pe urma mamei.
2. DA, veti mosteni cota dumneavoastra legala din bunurile mamei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietar dupa renuntarea la succesiune ninasave ninasave La dezbaterea succesiunii dupa tatal meu am renuntat la tot in favoarea mamei mele ,fiind unicul copil Ce acte trebuie sa faca mama ca eu sa devin proprietar ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune gigelas gigelas Buna seara, In urma decesului domnului X,au ramas mostenitori sotia si doi copii. Bunurile ce urmeaza a fi dezbatute la succesiune,sunt: -un apartament - ... (vezi toată discuția)
Succesiune apartament dupa deces tata, noi copiii dorim ca mama sa aiba casa toata pe numele ei si noi sa mostenim doar cand decedeaza ea noidoi noidoi Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o problema legala. Tatal meu a decedat in august si mama vrea sa faca succesiunea. Este vorba de un apartament pe care mama ... (vezi toată discuția)