Sarumana cu respect si multumesc de lamurire .tocmai iam trimis un mesaj de impacare ,am vrut totusi sa incerc pentru ca o iubesc si pentru baiat ,dar mia raspuns sa o las in pace sai faca viata mult dorita ,deci ting sa cred ca interesele copilului nu o intereseaza si ce se va intanpla mai tarziu,precizez ca am fost sa o iert pentru ca este cu alta persoana si sa o luam de la capat,nu am batuto in viata mea nu inteleg dc a ales aceasta decizie va mutumesc
kyrakyra_65 a scris:
Daca demonstrati ca mama neglijeaza copilul , ii pune viata in pericol, este imorala, atunci aveti sansa sa il luati la d-voatra .In caz contrar o sa primiti un program de vizita , la inceput sub supravegherea mamei (deoarece este foarte mic ) iar apoi dupa ce copilul va trece de un an sau doi. il veti putea lua la d-voastra , tot dupa un program stabilit in instanta. Programul de vizita de obicei este din doua in doua saptamani in weekend si cateva ore peste saptamana ( depinde de instanta si de varsta minorului). De asemenea trebuie sa stiti ca va trebui sa platiti pensie de intretinere 25% din veniturile nete realizate de dumneavoastra. Nu poate munci acum , deoarece are un bebelus care are nevoie de ea.