avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadastru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadastru

Buna ziua am si eu o intrebare parinti mei au cumparat un loc de casa au construi si au acte in regula terenul este de 620 mp cu tipul tatal meu sa extins in fiecare an lund cate un metru dintrun teren nu stiu al cui al primariei sau nus un fost cimitir de ex pe acte curtea mea are 11.50 m latime si acum are 23 de m im puteti spune pot face ceva sa includ acest teren in actele casei ? Nu vreau sa am probleme mai tarziu de ex sa construiesc si sa vina cineva sami zica muta gardul sau darama tot .mentionez ca locul respectiv se afla in posesia noastra de peste 25 de ani dar nimeni nu a zis nimic .acum parinti mei au decedat si vreau sa fac succesiune si masuratori si vreau sa stiu daca pot include si acest teren multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Meltiade , utilizator 05:45, 27 Ianuarie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos


Ultima modificare: Luni, 27 Ianuarie 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am si eu o problema. părinții mei au terenul vecin ... marialixa marialixa Bună ziua. Am si eu o problema. Părinții mei au terenul vecin cu o ulita comunala. Ulita care a avut lățimea medie de 3 m de când se știe. Problema este ... (vezi toată discuția)
Ref. terenul din jurul blocului liliann liliann Va rog sa-mi spuneti : - care este marimea suprafatei de teren din jurul unui bloc si asupra careia Asociatia de locatari are drept de proprietate. Unii ... (vezi toată discuția)
Partajare teren mariolopresti mariolopresti Deci dupa decesul tatalui am facut succesiunea si pamantul a ramas la comun ,o sora sa trezit dupa cativa ani sa -si partajeze partea ei,ea are dreptul la 616 ... (vezi toată discuția)