avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara, În anul 2004 am cumpărat un teren în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara, În anul 2004 am cumpărat un teren în apropierea ...

Bună seara,
În anul 2004 am cumpărat un teren în apropierea unui cimitir, acum vreau sa îl vând insa cel ce îl va cumpara nu poate construi acolo pentru ca distanta este de mai puțin de 50 de metri perimetrali fata de cimitir, terenul este intravilan, dar im baza legii date în 2014 ,insa primăria, nu ma lasă să construiesc acolo din acest motiv, ce pot face ? În anul 2004 nu ex asa ceva, iar din câte am xitir legea se refera doar la construcția noilor cimitire , nu a caselor, mulțumesc mult

Alte discuții în legătură

Bună. am cumpărat un teren intravilan. când am scos de la ... CiprianDaniel CiprianDaniel Bună. Am cumpărat un teren intravilan. Când am scos de la primărie CF, mi-au spus ca nu se poate construi pe acel teren deoarece pe terenul vecin este ... (vezi toată discuția)
Capelă mortuară PV2010 PV2010 Există lege specială pt. locația și constrirea capelelor mortuare ? Mă interesează dacă capela mortuară se poate construi pe teren intravilan sau numai ... (vezi toată discuția)
Constructie gard teren intravilan! doresc sa construiesc un gard ... cosmin30 cosmin30 Constructie gard teren intravilan! Doresc sa construiesc un gard 25 metri fundatie boltari...si 100 metri stalpi cu plasa....cei 125 de metri sunt doar o ... (vezi toată discuția)