avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună. Am cumpărat un teren intravilan. Când am scos ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună. Am cumpărat un teren intravilan. Când am scos de la ...

Bună. Am cumpărat un teren intravilan. Când am scos de la primărie CF, mi-au spus ca nu se poate construi pe acel teren deoarece pe terenul vecin este "cimitir", și am nevoie de minim 50 metri distanța de gardul cimitirului. În practică terenul căruia ii spun dânșii "cimitir" nu este decât o fâșie de pământ, fără nici un gard, plina de arbuști și tot felul de bălării printre care se zăresc doar doua cruci vechi pe care nu se mai distinge nimic scris. Cei de la primărie nu au știut de acest "cimitir" pana nu au văzut în acte ca pe acea parcela îngustă de vreo 5 metri și lunga de 135 metri lungime apare trecut ca fiind cimitir, insa nu se știe al cui este, de cine aparține, pentru ca nu este intabulat și nu îl îngrijește nimeni de peste zece ani (cel puțin) . Ce demersuri as putea face ca să obțin autorizație de construcție pe terenul meu? Lățimea parcelei mele este de aproximativ 30 metri, deci nu am 50 metri de la acel "cimitir". Ar fi posibile ceva demersuri ca acel teren sa fie scos din acte ca fiind cimitir? Ceva martori din sat spuneau ca nu a fost îngropat nimeni acolo de cel puțin 60 ani (dar nu știu cum se poate dovedi, sau dacă ar ajuta la ceva).
Ultima modificare: Vineri, 22 Ianuarie 2021
CiprianDaniel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Sebastian Murariu , Avocat 11:41, 23 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Vedeți aici www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ne putem proteja de incalcarea promisiunilor unui dezvoltator ? ionut9000 ionut9000 Buna ziua. As dori eu sa va prezint o speta. Avem un dezvoltator ce a ridicat deja un bloc la strada principala, parcela lui fiind invecinata cu drumul ... (vezi toată discuția)
Construire casa Milla_Paris Milla_Paris Vreau sa achizitionez un teren de 700 mp cu deschidere de 47 m.Dupa calcule ar insemna ca lungimea este de 14,89 m. Am auzit de la alte persoane care au avut ... (vezi toată discuția)
Front stradal radugr radugr Buna ziua, detin un teren de aprox. 2000 mp din care as putea vinde o parte. Dimensiunile lui sunt de 20 ml deschiderea la strada (frontul stradal) si peste ... (vezi toată discuția)