Eu înțeleg ca nu pot renunța. Dar aici e vorba ca acest nou primar și-a preluat mandatul specificând ca are datorii, avem rău platnici, și ne-a făcut nouă taxa mai mult decât dublu. Nu e normal și corect să fim cei care plătim puși să achităm ptr niște copii care nici măcar nu consumă, ptr ca nu am consum mare la gunoi, sunt de acord pentru noi ca adulți sa achit, dar mi se pare penibil sa platesc pentru niste copii mici care in cursul sapt mai ales stau la bunici. Nu avem apă, canal, asfalt, avem prețuri la salubritate mai mari decat la oraș, care e la 2km. Pe primar nu îl interesează decât să își achite datoriile la zi ca să le scoată sechestru de pe utilajele primăriei. În loc să își recupereze banii de la rău platnici, ne pune pe cei care plătim să le achităm, și să nu mai spunem ca au dat ordonanță de urgență să li se șteargă din penalizări și multe altele.
Bună, am 4 copii mici ( 3 fără pamperși, unul cu pampers), stăm într-o comună, avem 1 salar și eu sunt în indemnizație.Am fost anunțați ca taxa la salubritate devine 15lei/pers, inclusiv ptr copii trebuie sa achit.pana acum am achitat 450lei/an, acum taxa devine 1080lei. Mi se pare absurd sa platesc o asa suma mare, cand eu nici macar un tomberon negru nu umplu in 2 sapt, cel galben la fel. Cum pot contesta ca nu e corect sa achit o astfel de suma ptr copii?prefer sa renunt la serviciile lor, decat sa achit o asa suma enorma pentru copii, cand stim foarte bine ca gradinita de stat se plateste masa, plus alte cheltuieli. Ce as putea face?vă rog mult am nevoie de un sfat
Buna ziua, am și eu o nelămurire. Eu am avut medical de la medicul ginecolog pana sa intru in prenatal, contractul de munca îmi expira in data de 21.11.2018, asta fiind peste 6 zile. Eu momentan sunt in prenatal, am 37 saptamani de sarcina. Cum ar trebui sa procedez acuma? Mulțumesc mult
Buna ziua,
Am inteles ca pentru a lua indemnizatie nu trebuie un contract de munca activ, as dori sa intreb si eu ceva. Momentan sunt in indemnizatie pentru bebe 1 care are 1 an si aproape 10 luni. Sunt insarcinata din nou in 6 sapt si vreau sa’mi dau lichidarea de la locul de munca. Inca nu mi s’a dat foaie de la ginecolog, abia peste 2 sapt cand e putin mai mare sarcina mi se da adeverinta si ma ia in evidenta. Ar trebui sa nasc in 8 decembrie. Intrebarea mea este cum pot proceda daca in 20 mai cand ar trebui sa ma intorc la munca imi dau lichidarea, cum procedez cu actele pentru indemnizatie bebe2. De unde ar trebui sa mi se dea adeverinta cum ca am avut indemnizatie si ma incadrez cu venit 12 luni din ultimele 24 anterioare nasterii. Cum se procedeaza pentru prenatal, postnatal si indemnizatie daca timp de 6 luni eu nu am un contract de munca activ, si nici un venit. La asistenta sociala nu au stiut ce sa’mi spuna si mi’a zis sa revin ca se vor interesa exact ce se poate face. Va multumesc mult