avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie bebe 2
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie bebe 2

Buna ziua,
Am inteles ca pentru a lua indemnizatie nu trebuie un contract de munca activ, as dori sa intreb si eu ceva. Momentan sunt in indemnizatie pentru bebe 1 care are 1 an si aproape 10 luni. Sunt insarcinata din nou in 6 sapt si vreau sa’mi dau lichidarea de la locul de munca. Inca nu mi s’a dat foaie de la ginecolog, abia peste 2 sapt cand e putin mai mare sarcina mi se da adeverinta si ma ia in evidenta. Ar trebui sa nasc in 8 decembrie. Intrebarea mea este cum pot proceda daca in 20 mai cand ar trebui sa ma intorc la munca imi dau lichidarea, cum procedez cu actele pentru indemnizatie bebe2. De unde ar trebui sa mi se dea adeverinta cum ca am avut indemnizatie si ma incadrez cu venit 12 luni din ultimele 24 anterioare nasterii. Cum se procedeaza pentru prenatal, postnatal si indemnizatie daca timp de 6 luni eu nu am un contract de munca activ, si nici un venit. La asistenta sociala nu au stiut ce sa’mi spuna si mi’a zis sa revin ca se vor interesa exact ce se poate face. Va multumesc mult

Alte discuții în legătură

Indemnizatie bebe2 Alissia.rox Alissia.rox Buna ziua, Va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine cu aceasta problema. In 20.06.2016 am nascut bebe1. M’am incadrat ca aveam lucrat mai bine de 12 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie - concediu crestere copil GeorgianaGeorgiana2019 GeorgianaGeorgiana2019 Buna ziua! Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Din data de 5.02.2018-5.05.2018 (90 zile) am fost in concediu medical (sarcina cu risc). Din data ... (vezi toată discuția)
Un sfat va rog..pentru reintoarcerea din ccc violeta_popescu violeta_popescu buna ziua, situatia mea este urmatoarea: pe data de 08.06.2010 trebuie sa ma intorc la munca,pentru ca implineste copilul 2 ani.postul de pe care am ... (vezi toată discuția)