avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, am fost in CCC pana in 28.12.2024. Momentan ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, am fost in CCC pana in 28.12.2024. Momentan lucrez ...

Buna ziua, am fost in CCC pana in 28.12.2024. Momentan lucrez insa sunt insarcinata cu bebe2, termen 28.07.2025. As dori sa intreb la calculul concediului pre si postnatal pt bebe 2 intra in calcul si indemnizatia?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:55, 21 Februarie 2025
Numai prenatalul intra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil morozancarmen morozancarmen Urmeaza sa nasc la jumatatea lunii septembrie . Eu nu am dreptul la aceasta indemnizatie de crestere copil insa are sotul dreptul sa primeasca aceasta ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal bebe 2 imediat dupa iesirea din c.c.c. bebe 1 ContSters385471 ContSters385471 Buna ziua, Pana in data de 07.04.2016 am fost in concediu de crestere a copilului pt. primul copil, am ramas insarcinata cu bebe 2 in timpul c.c.c. si ... (vezi toată discuția)
Concediu medical imediat după ccc nsli8485 nsli8485 Bună ziua, vă rog frumos dacă puteți să mă ajutați și pe mine cu niște răspunsuri pentru următoarea situație: sunt în CCC, primul copil urmând ... (vezi toată discuția)