avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Activitate RADU1963

Activitate RADU1963

Răspuns la discuția Penala??
Multumesc...am intrebat si eu pentru...un prieten.
Discuție Penala??
Daca cineva iti spune in gura mare intr o sala ca esti "urmarit"(probabil ori a spart mailul ori...nu stiu cum, are pe cineva care este ITist)pe siteuri chiar daca idul nu este cel pe care l a mentionat dar iti spune ce convorbiri ai avut pe acel site si probabil mai vede si pe alte siteuri ..se pedepseste ?si conform carei legi sau art din lege??probabil...si acum dupa ce voi posta intrebarea ..sunt "urmarit".multumesc.....
Mda....multumesc...deci tare greu ptr angajat....
Si atunci....unde mai exista protectia angajatului.cum il poate ajuta sindicatul daca angajatorul are dreptul sa faca ce vrea cf legiuitorului...?!?!?!unde e calcaiul lui ahile la angajator????multumesc
Ma scuzati...am specificat angajare urmata de restructurare iar la restructurare dam afara alt salariat nu pe cel care l am angajat de curand...deci?legislativ este legal?poate face angajatorul asa ceva?se poate ataca in instanta??
Legislativ vorbind...se poate face cere restructurare atata timp cat se mai fac sau de curand s au facut angajari?legislativ cine interzice asta?...Multumesc.
In fisa postului nu?in contractul de munca individual nu??si daca nu e prevazut in cele enumerate de dvs?

Cornel Vasile a scris:

Trebuie prevazut in reg.intern sau intr-o procedura operationala..

Sub ce forme legale poate cere raport de activitate zilnic consiliul de administratie al universitatii, salariatilor.Trebuie prevazut in fisa postului, regulament intern, cc individual sau nu?
Buan dimineata.ma cert cu conducerea deoarece ..in perioada 1-28 august am fost de drept in concediu oe anul in curs..ce se untampla cu data de 15 agust si totodata cu ceke de 16 si 17 date de guvern?sunt trecut in concediu si mi se prelungeste concediul cu 3 zile ramananf sa recuperez cand incep munca cele 2 zile adik 16 si 17??sau cum?
Exista obligativitate reprezentare de un avocat la un apel pentru amenda radar?