avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Raport de activitate zilnic in invatamant universitar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Raport de activitate zilnic in invatamant universitar

Sub ce forme legale poate cere raport de activitate zilnic consiliul de administratie al universitatii, salariatilor.Trebuie prevazut in fisa postului, regulament intern, cc individual sau nu?
Ultima modificare: Luni, 4 Februarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:28, 4 Februarie 2019
Trebuie prevazut in reg.intern sau intr-o procedura operationala..
In fisa postului nu?in contractul de munca individual nu??si daca nu e prevazut in cele enumerate de dvs?

Cornel Vasile a scris:

Trebuie prevazut in reg.intern sau intr-o procedura operationala..

Ultima modificare: Duminică, 3 Februarie 2019
RADU1963, utilizator
Poate fi cuprinsa o astfel de obligatie si in cele doua documente mentionate de dvs... practica intalnita, a ost in cele mentionarii in cele doua acte mentionate de mine.

Daca nu este prevazut , atunci problema este dicutabila daca salariatul este sau nu obligat sa intocmeasca asa ceva .. insa la art.40 alin.1 lit.c C.mun. se prevede ca , angajatorul are dreptul sa dea dispozitii cu caracter obligatoriu pentru salariat, sub rezerva legalitatii lor. fara a se prevede expres daca aceste dispoziti sunt scrise sau verbale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua si scuze pt deranj!lucrez intr un spital de psihiatrie. ... Palmino Palmino Bună ziua si scuze pt deranj!Lucrez intr un spital de psihiatrie. Șeful de secție vrea sa i scriem timpii de lucru pt tot ce facem in 12 ore la patul ... (vezi toată discuția)
Stabilire vechime in functie de plata cu ora monicalirca monicalirca Buna ziua, Revin cu rugamintea de a ma ajuta cu privire la stabilirea vechimii in munca pentru un salariat bugetar contractual care a desfasurat activitate de ... (vezi toată discuția)
Fisa postului gabisim gabisim Buna ziua sa dori sa stiu cine poate sa-mi intocmeasca fisa postului. Mentionez : Anumite persoane cum ar fii Ing Sef vrea sa-mi puna alte atributii in-afara ... (vezi toată discuția)