avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate Bububibi

Activitate Bububibi

Va mulțumesc frumos!

gi-jane2 a scris:

absolut nimic, sa stea linistit

Bună ziua, am un prieten care se afla în într-o situație și nu știu cum sa îl ajut, acum câțiva ani lucra ca și curier și sa "împrietenit" cu o doamna transportând-ui diferite obiecte haine etc, după a continuat sa îl contacteze pentru a transporta diverse lucruri din Mall sau alte apartamente către apartamentul dânsei în perioada aceea ia spus sa depoziteze niște lucruri la el cât timp este ea plecata din tara au trecut în jur de 5 ani și ea nu a mai dat niciun semn acest prieten al meu a încercat sa o contacteze de mai multe ori nereușind sa discute cu ea, el a luat decizia de a vinde acele lucruri iar acum femeia a revenit cerându-i lucrurile înapoi, nu exista contract sau orice alt ceva care sa dovedească vreo vinovăție a lui, ce poate păți, daca îl va da în judecata sa zicem, multumesc frumos!
Bună ziua. Am o problema și momentan nu pot contacta un avocat pentru niște răspunsuri. Am fost împreună cu o pers din care am reieșit din relație cu o fetita. Ne am despărțiti pt ca el era un bețiv primeam bătăi și asa mai departe am plecat cu fetita acum 3 ani timp în care el ia luat și ii ia alocația lunar pt nevoile sale. Nu ma cauta nu se interesează de ea mai suna la 6 7 luni și îmi aduce înjuri și amenințări cum ca îmi va lua copilul și asa mai departe dar sa întrebe de ea ce face cum este nu are nevoie. Eu ma m pus pe picioare cât de cât urmează sa o dau la gradi pe cea mica eu o sa merg la munca stau cu chirie deci ma descurc. O sa vreau sa deschid un proces împotriva lui și vreau sa știu care sunt șansele ca noi sa împărțim custodia eu as vrea custodie totala plus ca as dori sa ii schimb numele fetei este pe numele sau din păcate și atât timp cât nu are și nu va avea treaba cu ea nu vad rostul țin sa menționez ca noi nu am fost căsătoriți legal eram minora pe vremea aceea și a profitat de naivitatea mea fiind copila. Deci ce trebuie sa fac pentru a l scoate definitiv din viata noastră?
legal bineteles.
El este un om in putere foarte activ ..nu necesita întreținere acum

Dapix a scris:

Are dreptul să ceară în instanță rezilierea contractului, dacă nu-i oferiți întreținere.

Vanzare cumparare cu clauza de întreținere uzufruct

Casa a fost trecută pe numele meu si al sotului de care am divortat

Am fost căsătorită 11 anii de zile cu un bărbat ...acum un an am divorțat..socrul meu cu 2 anii in urma a trecut casa pe numele nostru cu clauza ca atunci cand el nu va mai putea noi sa il îngrijim..acum dupa ce am divorțat de fiul lui ..am fost sunata de fiul lui zicându mi ca tatăl lui ne a dat în judecată pe amândoi precum că își dorește casa înapoi..motivul care cred eu ca este ..ca eu sa numai am drept acolo ..eu si fiul lui avem un copil de 5 anii ...as vrea sa stiu daca se poate face asta sa isi ia casa tinand cont de faptul că el este încă în putere un om foarte activ..as putea sa cer despăgubiri în cazul în care ar castiga el procesul despăgubiri pentru tot ce am facut in casa aceea in 11 anii de zile? El spune că pare de fostului soț ii va rămâne băiatului nostru ..este aceeasi curte unde am stat noi si el .doar case diferite cum as pitea sa am garantia ca băiatul meu va primi partea tatalui sau ? .
Multumesc pentru eventuale răspunsuri .
Pot raspunde legat de orice detali
Răspuns la discuția Bună ziua
Deci este posibil direct aici in bucuresti ?

Ana-Maria Dutescu a scris:

Certificat de nastere. Proprietarul care doreste sa o ia in spatiu trebuie sa fie prezent si sa aiba actele casei in original.

Discuție Bună ziua
Am o cunostinta care recent a împlinit 18 anii aceasta a locuit în județul ilfov pana acum 2 anii de ceva timp este "căsătorită" in bucurestii .acum ceva timp am aflat ca nu are buletin de la vârsta de 14 anii..acolo in ilfov nu are pe nimeni părinți sunt despărțiți mama plecată în străinătate tatăl a decedat bunici la fel..intrebarea mea este cum își poate face buletinul aici ..cineva este dispus să o ia în spațiu dar altcineva ia spus că ii trebuie buletin provizoriu de acolo din ilfov..il poate in face direct in bucurestii originalul nu provizoriu??.
Si daca da imi puteti spune de ce acte ar avea nevoie..
Multumesc frumos
Discuție Buna ziua!
Am tatal mort bunica mea la fel ei ma u crescut iar eu ma m maritat inainte de moartea lor iar acum vreau sa imi revendic dreptul la aceea casa problema este ca pamantul pe care este facuta este pe numele strabunicilor mei iar bunica mea avand inca 4 fratii iar acum asa zise neamurii ale mele imi interzic sa intru in aceea casa ,casa fiind facuta de tatal meu cap coada ..cum as putea sa procedez???? tin sa precizez ca sunt singura fiica si singura nepoata a bunicii mele presupun ca am dreptul acolo ???