avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. Am o problema și momentan nu pot contacta ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. Am o problema și momentan nu pot contacta un avocat ...

Bună ziua. Am o problema și momentan nu pot contacta un avocat pentru niște răspunsuri. Am fost împreună cu o pers din care am reieșit din relație cu o fetita. Ne am despărțiti pt ca el era un bețiv primeam bătăi și asa mai departe am plecat cu fetita acum 3 ani timp în care el ia luat și ii ia alocația lunar pt nevoile sale. Nu ma cauta nu se interesează de ea mai suna la 6 7 luni și îmi aduce înjuri și amenințări cum ca îmi va lua copilul și asa mai departe dar sa întrebe de ea ce face cum este nu are nevoie. Eu ma m pus pe picioare cât de cât urmează sa o dau la gradi pe cea mica eu o sa merg la munca stau cu chirie deci ma descurc. O sa vreau sa deschid un proces împotriva lui și vreau sa știu care sunt șansele ca noi sa împărțim custodia eu as vrea custodie totala plus ca as dori sa ii schimb numele fetei este pe numele sau din păcate și atât timp cât nu are și nu va avea treaba cu ea nu vad rostul țin sa menționez ca noi nu am fost căsătoriți legal eram minora pe vremea aceea și a profitat de naivitatea mea fiind copila. Deci ce trebuie sa fac pentru a l scoate definitiv din viata noastră?
legal bineteles.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 08:32, 9 Septembrie 2021
acțiune în instanță privind exercitarea autorității părintești. Nu contează dacă ați fost sau nu căsătoriți legal atât timp este trecut ca fiind tatăl minorei.
Este posibil sa obtii custodia exclusiva daca probezi faptul ca nu s a interesat de copil in toata aceasta perioada si ca nu a platit pensie, plus consumul de bauturi alcoolice si faptul ca ii incaseaza alocatia fara a i cheltui ulterior in beneficiul copilei.

Nu ii poti schimba numele de vreme ce are legal filiatia stabilita fata de tatal sau

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului, schimbare nume in certificatul de nastere ana1993 ana1993 buna seara, sunt mamica unei fetite de o luna jumatate, si am probleme cu sotul ( actualmente suntem in divort). Pentru a intelege problema pe care o am voi ... (vezi toată discuția)
Custodia fetei AndreeaAdriana26 AndreeaAdriana26 Buna ziua! Vin si eu cu o problema. Eu si fostul iubit am fost impreuna 2 ani de zile, a rezultat o fetita de un an si o luna. Noi doi nu suntem casatoriti, ... (vezi toată discuția)
Schimbarea custodiei minorului. care este procedura? Bereschi  Janos Bereschi Janos Bună ziua. Am divorțat de 3 ani. Fetița mea a fost la început încredințată fostei soții. Dar de anul trecut fiica mea de 13 ani a rămas la mine in ... (vezi toată discuția)