Bună ziua, am un prieten care se afla în într-o situație și nu știu cum sa îl ajut, acum câțiva ani lucra ca și curier și sa "împrietenit" cu o doamna transportând-ui diferite obiecte haine etc, după a continuat sa îl contacteze pentru a transporta diverse lucruri din Mall sau alte apartamente către apartamentul dânsei în perioada aceea ia spus sa depoziteze niște lucruri la el cât timp este ea plecata din tara au trecut în jur de 5 ani și ea nu a mai dat niciun semn acest prieten al meu a încercat sa o contacteze de mai multe ori nereușind sa discute cu ea, el a luat decizia de a vinde acele lucruri iar acum femeia a revenit cerându-i lucrurile înapoi, nu exista contract sau orice alt ceva care sa dovedească vreo vinovăție a lui, ce poate păți, daca îl va da în judecata sa zicem, multumesc frumos!
Nu e chiar absolut nimic. Dacă respectiva are dovezi că lucrurile s-au aflat la el și de-abia acum a aflat că el le-a înstrăinat, îi poate face plângere penală pentru abuz de încredere.
Moral ar fi să-și deducă costul depozitării și să-i dea restul din banii obținuți din vânzarea lucrurilor.
Vreau sa ma mut
Dana1226
Buna seara! Am 17 ani si vreau sa ma mut cu prietenul meu.Suntem de 2 ani impreuna si ne-am hotarat sa ne mutam deoarece nu mai putem sta la distanta.Din cauza ... (vezi toată discuția)