avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din magazin, consecinte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din magazin, consecinte

Buna.. imi este foarte rusine de ceea ce am facut si in acelasi timp foarte speriata.. am furat dintr-un magazin din mall niste haine.. eram cu o prietena atat ea cat si eu aveam hainele in genti, le-am scos ag-urile cu ajutorul unui magnet. am uitat unu si cand sa iesim a tiuit alarma si a venit cel de la bgs si ne-a luat gentile la controlat. a vazut ca sunt cu haine si manageru magazinului a chemat politia.. ne-au luat ddeclaratiile etc.. am marturisit totul. a zis ca e mai grav pt ca aveam magnetu ala. au zis ca o sa fim sunate sa mergem sa dam declaratie la sectie cam in 2-3 saptamani si ca o sa ni se faca dosar penal... ce inseamna asta.. adica ce voi patii.. va rog niste opinii :((( e prima oara cand fac asta..
Nu stiu ce vârsta aveti, dar este contactul cu legea penala. Faptul ca sunteti la prima abatere, ca a fost recuperat prejudiciul, face ca legea sa fie mai blinda.
am 19 ani
Incercati sa faceti impresie buna la audiere si sa aratati clar ca regretati.
Ati actionat premeditat...
chiar regret si asta am sa fac.. multumesc mult pentru ca ati raspuns.
Dosar penal s-a facut, este vorba de furt calificat prin scoaterea din functiune a sitemului de alarma, pedeapsa este de la 1 la 5 ani. Prin impacare se inlatura raspunderea penala.

Alte discuții în legătură

Furt din magazin iupitzu iupitzu Buna ziua. Am incercat sa sustrag de la Lidl niste haine. Am facut niste cumparaturi, iar cand am ajuns la casa, am pus doar produsele alimentare pe banda. ... (vezi toată discuția)
Etape parcurgere procedura informare si mediere sexu sexu daca eu initiez medierea si piritul nu se prezinta la sedinta de informare gratuita ,pot sa ma duc in instanta? iar daca se prezinta si dupa informarea ... (vezi toată discuția)
Furt magazin Anonimous1217 Anonimous1217 Buna. Acum 3 săptămâni a avut loc un incident. Am sustras o pereche de papuci din Bershka în valoare de 130 de lei, pe lângă acestia am achiziționat o ... (vezi toată discuția)