avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua

Am o cunostinta care recent a împlinit 18 anii aceasta a locuit în județul ilfov pana acum 2 anii de ceva timp este "căsătorită" in bucurestii .acum ceva timp am aflat ca nu are buletin de la vârsta de 14 anii..acolo in ilfov nu are pe nimeni părinți sunt despărțiți mama plecată în străinătate tatăl a decedat bunici la fel..intrebarea mea este cum își poate face buletinul aici ..cineva este dispus să o ia în spațiu dar altcineva ia spus că ii trebuie buletin provizoriu de acolo din ilfov..il poate in face direct in bucurestii originalul nu provizoriu??.
Si daca da imi puteti spune de ce acte ar avea nevoie..
Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 17:27, 10 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Certificat de nastere. Proprietarul care doreste sa o ia in spatiu trebuie sa fie prezent si sa aiba actele casei in original.
Deci este posibil direct aici in bucuresti ?

Ana-Maria Dutescu a scris:

Certificat de nastere. Proprietarul care doreste sa o ia in spatiu trebuie sa fie prezent si sa aiba actele casei in original.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reanoirea buletinului sSpyrotek sSpyrotek Buna seara! Deci as vrea sa ma duc maine la politie sa imi refac buletinul fiindca am facut 18 ani! :D As pregatit urmatoarele acte: certificat ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin ovyblue ovyblue Buna ziua, sunt nevoit sa schimb buletinul pentru ca am implinit 18 ani si ca a expirat , problema este in felu urmator, unde am mutatia proprietara adica ... (vezi toată discuția)
Certificat dublu de naștere, buletin provizoriu Alexandeu Alexandeu Bună ziua, tatăl meu de când eram mic până să împlinesc vârstă de 18 ani am fost pe numele lui ulterior am aflat când a decedat si am vrut să mi ... (vezi toată discuția)