avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare buletin

Buna ziua, sunt nevoit sa schimb buletinul pentru ca am implinit 18 ani si ca a expirat , problema este in felu urmator, unde am mutatia proprietara adica bunica este foarte bolnava paralizata nu mai vorbeste este bolnava, cum as putea sa imi schimb buletinul daca nu am semnatura ei precizez ca parintii mei traiesc dar ei nu sunt proprietari pe loc (curte, casa) bunica detine actele ia este proprietara deci cum rezolv problema ??
Ultima modificare: Luni, 23 Februarie 2015
ovyblue, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:55, 24 Februarie 2015
are un certificat legat de boala dansii? are o persoana desemnata sa o reprezinte si sa ia decizii in locul dansii?
Din moment ce nu va mutati solicitati la evidenta persoanelor anexa 14.
Si ce prevede anexa 14 ?, ori am posibilitatea sa reinnoiesc buletinul, este ceva de genu ?.
Pe baza anexei 14 va vor vizita cei de la politie care vor putea afirma cu certitudine ca dvs. locuiti la adresa declarata. Astfel puteti primi carte de identitate pe aceeasi adresa unde de altfel si declarati ca locuiti fara a mai fii necesara declaratia de primire in spatiu din partea bunicii. Sa aveti contractul pe casa in original si copie.
Multumesc de ajutor, aceasta cerere anexa 14 o cer de la evidenta persoanelor si o complez acolo sau o fac de acasa.

Alte discuții în legătură

Ci fara prezenta proprietarului georgiana1705 georgiana1705 Locuiesc de 6 ani in casa unei rude , care refuza sa ma insoteasca la politie pentru eliberarea cartii de identitate . Nu ma intrebati motivul - este in varsta ... (vezi toată discuția)
Expirare buletin. proprietarul imobilului (tata) este plecat din tara. koss_x_treeme koss_x_treeme DOCUMENTE NECESARE: Conform directiei de evidenta a persoanelor din localitate imi trebuiesc urmatoarele: - cererea (anexa 11) pentru eliberarea cărţii de ... (vezi toată discuția)
Inchiriere - contract valabil? ContSters303909 ContSters303909 De curand m.am mutat cu chirie intr.o garsoniera proprietara a vrut sa facem un contract de inchiriere dupa regulile ei: o foaie a A4 cu titlu \\"proces ... (vezi toată discuția)