avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Activitate Adrian-Mircea

Activitate Adrian-Mircea

Buna ziua,

In seara precedenta, 20 spre 21 septembrie 2021 am fost implicat intr-un accident rutier. Mai exact, am lovit un refugiu pietonal, liber in momentul coliziunii. La foarte scurt timp a sosit un echipaj al politiei rutiere, iar etilotestul a afisat 0.60. Am fost condus de catre personalul politiei rutiere catre spital pentru prelevarea primei probe biologice (sange), apoi am revenit circa o ora mai tarziu pentru prelevarea celei de-a doua probe biologice. Am fost informat ca voi putea plati contravaloarea testelor respective (aprox. 250 lei, conform cu agentii politiei rutiere prezenti), astfel incat rezultatele probelor sa fie transmise instant, in momentul platii, sau la scurt timp dupa aceasta. Mentionez ca asigurarea auto era expirata in momentul coliziunii si ca a fost emisa o amenda pentru .As dori sa stiu, daca se poate, daca:
1. Este necesara plata contravalorii acelor teste si ce se poate intampla daca nu o achit?
2. La ce m-as putea astepta in urma rezultatelor de sange ( cel mai rau caz si cel mai bun caz )?

Va multumesc anticipat.
Buna ziua,
Am observat astazi stirea de mai jos, circuland in spatiul virtual:
[ link extern ]

Modificarile citate in stirea respectiva imi par alambicate iar exprimarea imi ridica mai multe intrebari decat sa-mi ofere lamuriri. As vrea sa mai adaug faptul ca abia acum am observat acest articol circuland desi este datat pe 24 iunie anul curent si faptul ca, aparent, exista doar pe site-urile realitatea.net si zf.ro (de pe 22 iunie anul curent). Am cautat si nu am gasit nicaieri altundeva mentiuni cu privire la presupusa propunere de modificare a codului muncii.

Am o idee despre ce ar putea fi vorba, per ansamblu, dar as fi vrut, va rog, sa aflu opinia unei persoane cu experienta in domeniu, cu privire la articolul respectiv.

Va multumesc anticipat.
Buna ziua,
Sunt inscris la biroul de credite cu cateva intarzieri de plata, ultima dintre care este in august 2016.
Imi puteti spune, va rog, in ce masura pot/nu pot solicita stergerea istoricului meu de la biroul de credite sau remedierea acestuia, daca e cu putinta?

Va multumesc anticipat!