avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Pot solicita stergerea din sistemul biroului de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Pot solicita stergerea din sistemul biroului de credite?

Buna ziua,
Sunt inscris la biroul de credite cu cateva intarzieri de plata, ultima dintre care este in august 2016.
Imi puteti spune, va rog, in ce masura pot/nu pot solicita stergerea istoricului meu de la biroul de credite sau remedierea acestuia, daca e cu putinta?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CaraD , utilizator 14:19, 12 Aprilie 2018
Buna ziua
Din cate stiu eu nu s-ar putea solicita stergerea mai inainte de 4 ani daca inregistrarile reprezinta situatia reala. Situatia este cu totul diferita cand acestea nu sunt reale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Birou de credit ElenaEne96 ElenaEne96 Buna seara , am si eu o intrebare .. am avu un imprumut la o institutie nebancara .. am avut intarziere la plaata ratelor si am fost bagata in birou de credit ... (vezi toată discuția)
Istoric birou credit Dedee23 Dedee23 Buna ziua daca figurez la biroul de credit cu mai multe credite luate lunar pe 2 sau 3 ani dar toate achitate integral in cazul in care doresc sa iau un ... (vezi toată discuția)
Biroul de credit sias23 sias23 buna ziua in urma cu 4 ani am avut 2 credite la doua banci diferite ,acestia nu au incercat sa ma notifice in nici un fel cu 15 zile inainte ca ma vor baga in ... (vezi toată discuția)