avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Activitate Roxana888

Activitate Roxana888

Urmeaza sa deschid un salon de infrumusetare si pentru a fi in regula cu controalele periodice pe care fac cei de la Directia de Sanatate Publica m ar interesa unde as putea gasi un consultant in acest domeniu si ce costuri ar implica? Multumesc!
Societate comerciala
Buna ziua! Urmeaza sa deschid un salon de infrumusetare si voi fi asociat unic, intrebarea mea este, fiind cosmeticiana, sub ce forma de angajare imi voi putea desfasura activitatea in cadrul firmei si ce contributii trebuie sa platesc la stat?
Buna seara! Unde gasesc un site cu legislatie actualizata la zi care poate fi consultat gratuit? Multumesc!
Buna ziua! Urmeaza sa infiintez un salon de infrumusetare in locul celui vechi care urmeaza sa si inchida punctul de lucru. Intrebarea mea este daca urmeaza sa imi.vina un nou angajat pe firma veche care va continua activitatea pe firma noua, salonul vechi ce fel de contract de munca poate incheia cu viitorul angajat astfel incat sa aiba cele mai mici costuri cu plata contributiilor si fiind pe perioada determinata pana la deschiderea salonului nou din punct de vedere legal.
Buna ziua! Doresc sa preiau bunurile materiale de la un salon de infrumusetare care isi inchide punctul de lucru. Intrebarea mea este, care este procedura legala de a achizitiona aceste bunuri? Ma refer la ce documente trebuie sa solicit, cumpar, etc
Răspuns la discuția Informatii administrator firma
Multumesc frumos! Si mai am o singura intrebare, daca preiei o afacere si patronul care o vinde fiind cineva cunoscut accepta plata la o anumita perioada dupa preluarea afacerii, care ar fi procedura legala ca in perioada cat nu ai achitat plata totala a afacerii, sa nu existe riscul ca patronul sa si revendice afacerea? Nu stiu cat am putit sa ma fac inteleasa pentru ca este prima oara cand ma confrunt cu o astfel de situatie.
Răspuns la discuția Informatii administrator firma
Momentan am o functie contractuala, dar urmeaza sa trec pe functie publica de executie. Nu as vrea sa dau informatii despre aceasta activitate extra job. Mama mea doreste sa preia un salon de infrumusetare si as vrea ca eu sa fiu in acte ca si administrator sau asociat, dar in asa fel incat sa nu mi afecteze conform legii functia publica.
Buna seara! Daca sunt angajat la stat pot fi administratorul unei firme nou infiintate?