avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Activitate cristian.codreanu

Activitate cristian.codreanu

Buna ziua,
Cunoasteti detalii despre cum se tine contabilitatea unui magazin online? Ma intereseaza cum se fac practic intrarile si iesirile, cum se factureaza cu clientii, cu furnizorii, etc.

Magazinul va fi exclusiv online in prima faza, si nu va dispune de stoc dedicat. Pasii in care se va desfasura actul de comercializare va fi acesta:
1. clientul comanda un produs de pe site si plateste printr-un payment gateway sau opteaza pentru plata ramburs
2. magazinul cumpara (la un pret redus, evident) produsul de la furnizorul sau si aplica un comision de vinzare
3. magazinul livreaza produsul clientului

Multumesc pentru timpul acordat,
cc
Buna ziua,
Se poate infiinta o firma avind ca sediu social un garaj pe care il am inchiriat?

Multumesc mult.
cc
Răspuns la discuția sediu social pe spatiu inchiriat
Multumesc mult de tot, m-am "luminat" acum :)
cc
Răspuns la discuția sediu social pe spatiu inchiriat
Va multumesc pentru raspunsuri.
Spatiul este la parterul unui bloc (intreg parterul e cu spatii comerciale).
Inteleg ca ar fi fost mai bine sa inchiriez direct pe firma, nu ca persoana fizica mai intii... Dar s-ar fi putut face contract intre persoana juridica (proprietara spatiului) si o societate in curs de infiintare?
cc
Buna ziua,
Am inchiriat un spatiu de la o firma (contract intre mine ca persoana fizica, si respectiva firma).
Intentionez sa infiintez o societate al carei sediu social (nu punct de lucru) va fi pe acest spatiu.

Este necesar un alt contract in acest scop intre firma in curs de constituire si proprietariul spatiului? Sau este suficient contractul de inchiriere pe care il detin?

Multumesc mult pentru timpul acordat.
cc