avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate pentru magazin online
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate pentru magazin online

Buna ziua,
Cunoasteti detalii despre cum se tine contabilitatea unui magazin online? Ma intereseaza cum se fac practic intrarile si iesirile, cum se factureaza cu clientii, cu furnizorii, etc.

Magazinul va fi exclusiv online in prima faza, si nu va dispune de stoc dedicat. Pasii in care se va desfasura actul de comercializare va fi acesta:
1. clientul comanda un produs de pe site si plateste printr-un payment gateway sau opteaza pentru plata ramburs
2. magazinul cumpara (la un pret redus, evident) produsul de la furnizorul sau si aplica un comision de vinzare
3. magazinul livreaza produsul clientului

Multumesc pentru timpul acordat,
cc
Cel mai recent răspuns: Lungu Dorina , Contabil 23:54, 6 Ianuarie 2008
contabilitatea se tine ca orice contabilitate a unui magazin normal cu intrari si iesiri, nu e diferit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionare magazin online fara stoc (intreprindere individuala) Argali Argali Buna seara! Vom deschide si noi in curand un magazin online pentru care nu vom avea stocuri (stoc la furnizor). Am dori in principiu ca procedeul sa fie ... (vezi toată discuția)
Vreau să fac o comandă online, dar magazinul îmi impune o comandă de minim 50 de lei deși plătesc transportul. au voie să facă asta? Mo Mi Mo Mi Buna ziua! Vreau sa fac o comanda online si magazinul online respectiv imi impune sa fac o comanda de minim 50 de lei. Are voie un magazin online sa-mi impuna ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri pfa-magazin online ghita3001 ghita3001 Buna ziua, Am urmatoarele nelamuriri legate de PFA-ul pe care il detin: 1.Am inteles ca pentru un magazin online ca PFA impozitata in sistem real am nevoie ... (vezi toată discuția)