avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Activitate Gref

Activitate Gref

Discuție Pierderi apa
Buna ziua. Imi puteti spune, va rog ce trebuie sa fac in situatia in care blocul in care locuiesc are o asociatie de locatari din care eu am iesit cu mai multi ani in urma, din cauza faptului ca ersm furata in mod constant. Acum mi-am facut bransament individual la apa rece, incepand cu 15 august 2018 si am conststat cu stupoare ca mi-a venit in luna august o factura cu pierderi de 12 m cubi si in oct o factura cu pierderi de 10 m cubi. Cand am intrebat la ape mi s-a spus ca asa li s-a comunicat de la asociatie, cand am intrebat la asociatie am constatat ca eu platesc toate pierderile scarii intrucat nu fac parte din asociatie, mie imi vine factura si nu pot refuza sa platesc pierderile. Ce pot face in acest caz cum pit actiona asociatia pe cale civila sau penala. Pot sa soun xa tot timpul am platit puerderi intre 4 si 8 m cubi, insa in naivitatea mea am crezut ca astea sunt pierderile ce se cuvin ap. meu. Va multumesc
Răspuns la discuția Evacuare
Nu am primit mesajul
Multumesc
Aproximativ 400 de apartamente
Nu stiu exact cate apartamente sunt arondate acestei asociatii, este vorba de cateva blocuri, scara noastra are 14 apartamente si da este la parterul scarii.
Multumesc pt raspuns
Multumesc frumos
Discuție Evacuare
Buna ziua. Ma numesc Mariana Bahnarel si locuiesc intr-un bloc construit in anul 1987, bloc prevazut cu uscatorie, spatiu comun din care fiecare locatar are cota parte, pt care se plateste impozit. In acest spatiu s-a instalat, tot prin anii 1980, asociatia de locatari. Locatarii au nevoie de aceasta dependinta, dar asociatia nu vrea sa paraseasca spatiul. Mentionez ca acestia nu platesc nimic pt spatiul respectiv (25 mp), in plus suntem deranjati de traficul intens prin scara intrucat la aceasta asociatie sunt arondate 10 blocuri. Cei care vin la asociatie defecteaza interfonul, fac galagie, fac mizerie. Va rog sa imi spuneti cum am putea recupera spatiu in mod legal. Mentionez ca niciun vecin nu a semnat vreun contract cu asociatia ca aceasta sa poata folosi spatiul nostru, ei s-au instalat abuziv inainte de 1989.Va multumesc
Răspuns la discuția Mostenire
Multumesc frumos
Discuție Mostenire
Buna ziua, ma numesc Mariana Bahnare si as dori sa va cer un sfat pentru un unchi. Acesta este casatorit de circa 50 ani cu matusa mea si au impreuna 2 copii. Casa in care locuiesc, terenul si anexele au fost trecute pe numele soacrei unchiului meu, iar dupa decesul acesteia au fost trecute doar pe numele matusii mele. Acum, in urma unor discutii, matusa mea sustine ca a trecut averea pe numele copiilor fara a-l incunostiinta pe unchiul meu. Mentionez ca pe parcursul casatoriei unchiul meu a investit si a construit f mult, doar ca nu are acte doveditoare. Va rog sa imi spunet daca ea singura putea trece averea pe numele copiilor si ce nai poate face acum unchiul meu, copii il pot da afara din casa? Va multumesc