avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Activitate 7iulia9

Activitate 7iulia9

O norma si jumatate
Buna ziua. Poti avea functia de secretar sef departament intr-o institutie de invatamant (responsabilitatea serviciilor exista) dar nu exista subalterni. Exista un articol care sa ma poata ajuta? (postul nu poate avea 5 subalterni dar responsabilitatea exista !!!) Multumesc.
Buna ziua. Lucrez intr o institutie publica si ma intereseaza cine are obligatia, conf legii, sa intocmeasca Proceduri operationale. Am citit in Legea 600/2018 ca trebuie formata o Comisie...Mie , in calitate de secretara (nu secretar sef), mi s-a cerut intocmirea acestei Proceduri.Multumesc.
Discuție incadrare post
Buna ziua.
Momentan am functia de Secretar univ. Acest departament cuprinde 3 domenii distincte cu 3 directori plus directorul general. Am cerut sa mi se transforme postul din executant in secretar sef departament (dar nu am oameni in subordine si nici nu pot avea, deoarece lucrez doar cu cadre didactice insa am 3 directori la fiecare departament ) si am cerut sa fie post echivalat in Senat , fara postofoliu . Mi s-a spus ca nu este legal. Cum pot proceda? Multumesc
Inca din 2014 prestez un serviciu care nu figureaza in fisa postului meu. Aum am facut un memeriu prin care solicit rezolvarea acestei probleme. Raspusul a fost : trecerea in fisa postului meu a acestei activitati fara a fi consultata si fara a fi remunerata. Este normal?
Exista undeva normative care sa reglementeze numarul activitatilor pe care o persoana le poate presta in cele 8 ore de munca /zi? Multumesc