avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa postului si metode de normare a muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa postului si metode de normare a muncii

Inca din 2014 prestez un serviciu care nu figureaza in fisa postului meu. Aum am facut un memeriu prin care solicit rezolvarea acestei probleme. Raspusul a fost : trecerea in fisa postului meu a acestei activitati fara a fi consultata si fara a fi remunerata. Este normal?
Exista undeva normative care sa reglementeze numarul activitatilor pe care o persoana le poate presta in cele 8 ore de munca /zi? Multumesc

Alte discuții în legătură

Preavizul Imprevizibila Imprevizibila As dori sa-mi spuneti care este durata programului de lucru in perioada de preaviz? Eu fiind in preaviz, trebuie sa stau 8 ore la serviciu. Cand imi pot ... (vezi toată discuția)
Desfacere cim unei persoane care refuza marirea programului de lucru resurseumanepfa2011 resurseumanepfa2011 Buna ziua, La o asocietie de proprietari avem angajata o persoana pe functia de casier - contabil cu norma de 4 ore, pensionara cu gradul 3 de ... (vezi toată discuția)
Este posibil ca itm sa ceara obligatoriu cursul de inspector resurse umane? ovidiu7676 ovidiu7676 asta inseamna ca un economist va avea si un alt contract de munca cumul de functie resurse umane salarizare, respectiv chiar si un alt contract de munca ... (vezi toată discuția)