avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1655 soluții astăzi
Forum Activitate marykaty-

Activitate marykaty-

Buna ziua. de ce anume depinde acordarea custodiei?Stam la părintii mei el nu are o locuinta proprie desi se poate muta la fratele sau . Precizez ca am 4 fete de 11ani, 8 ani 3 an jumatate și un an și zece luni iar baiatul are 6 ani.
Vă mulțumesc frumos pt răspuns.
Am și eu câteva întrebări în legătură cu un divorț . Sunt mama a cinci copii cu vârste între 1 an si 10 luni cea mai mică fetiță și 11 ani și 6 luni cea mai mare fetiță . Nu mă mai înțeleg deloc cu tatăl copiilor și aș dori să divorțez dar el nu își dorește acest lucru deoarece el a făcut un împrumut acum 4 ani sa construim 2 camere unde stam în prezent.Între timp casa noastră a luat foc anul trecut și o reconstruim dar noi nu avem actepe casă deoarece stăm la părinți mei . El mă amenință că dacă divorțez el o să îmi ia 2 din cei 5 copii deoarece cea mare este fiica mea din prima căsătorie chiar d acă el a adoptat-o între timp .Vă rog frumos să mă ajutați , vreau să știu dacă este posibil să îmi pierd copiii dacă intentez divorț deoarece traiul în comun a devenit un chin fiindcă el nu mă mai ajută cu nimic si mă bazez mai mult pe părinții mei care sunt pensionari . . În august eu ies din crestere copil si desi mi-as dori sa revin la munca nu stiu daca voi reusi deoarece fata cea mare intra clasa a 5a , iar cealalta intra clasa a 2 a , baietelul intra clasa 0 iar cea de-a 3 a fetita va incepe gradinita .
multumesc frumos.
Mulțumesc frumos , abia acum când v-am citit răspunsul mi-am dat seama că am greșit când am întrebat , CCC pentru primul copil se termină în pe 17 ianuarie 2023, acum pe 17 ianuarie 2022 face 1 an .
Bună ziua .Am și eu o întrebare , sunt în concediu creștere copil până la data de 17 ianuarie 2022 dar am rămas însărcinată , ar trebui să nasc pe 8 august 2022 . Cum ar trebui să procedez în acest caz cu CCC pentru primul copil ? Cum ar trebui să procedez cu angajatorul meu ? Trebuie să intrerup CCC pentru primul sau intru direct în CCC pentru cel de-al doilea ? Vă mulțumesc anticipat .
Răspuns la discuția pensie alimentara
multumim frumos , asa o sa facem.
Răspuns la discuția pensie alimentara
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
buna ziua.acesta este salariul lui si pe hartie si in mana , uneori mai face ore suplimentare dar fosta sotie vrea si din banii acestia pentru ca sunt trecuti pe fluturas si ia si bonuri de masa .sotul nu are nici un bun nici casa nici masina .stam cu parintii mei, ne mai ajuta ei cu cheltuielile curente cand ramanem fara bani , fetitele sunt la gradinita iar baiatul are 1 an.dar nu ne vaitam, noi suntem fericiti asa cum suntem si cand fosta sotie nu ne cheama la tribunal .pana sa ne casatorim nu avea nici o treaba cu noi dar dupa ce ne-am casatorit a inceput sa ne agaseze.multumim pentru grija.as fi vrut sa stiu daca este vreo cale legala sa micsoram pensia pe care trebuie sa o platim luna de luna fara sa ajungem la tribunal deoarece nu ne permitem sa platim un avocat
Răspuns la discuția pensie alimentara
putem face acest lucru si fara sa apelam la serviciile unui avocat?ce acte ne sunt necesare?multumesc anticipat
Răspuns la discuția pensie alimentara
multumesc frumos.ce ar trebui sa facem pentru a micsora pensia pe care o platim fostei sotii?