avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Activitate Elenpasca

Activitate Elenpasca

Buna seara,
Vreau sa intreb daca am 23 ani lucrati din care 8 ani cu handicap accentuat,nascuta in iunie 1976,oare as putea iesii la pensie cu 10 ani mai devreme?
Multumesc pentru raspunsuri !
Daca sotul are o firma care a acumulat datorii si este in imposibilitate de a le plati deoarece nu mai merge firma voi fi si eu ca sotie partasa la plata datoriilor acumulate???
Datoriile sunt la circa financiara,impozit pe profit deci catre obligatiile statului.
Cu multumiri !
Răspuns la discuția Succesiune bunuri
O parte din imobil nu cred,nu as putea locuii sub acelasi acoperis cu cineva cu care nu ma inteleg.
Ramane despagubirea sub forma baneasca cred eu.
Răspuns la discuția Succesiune bunuri
Si cine acorda bunurile si in baza a ce???
S cererii mele sau a procentului cuvenit dupa o expertiza???
Cum pot intra in drepturile care imi revin dupa succesiunea facuta dupa moartea tatalui???
Mentionez ca mama a vandut partea ei surorii mele care sa mutat in casa cu mama iar eu am ramas doar cu partea care mi-a revenit din succesiune dar eu nu am folosit nimic si nu am fost despagubit cu nimic.
Deci partea mea e in certificatul de mostenitor undeva vreo 18%
Ce pot face pt a primii real ceva???
Buna ziua,
Vreau sa va intreb daca am un restaurant si pe langa produsele din meniu procesate in restaurant vreau sa fac si dulceata de diferite fructe am dreptul legal sa o vand???
Sau ce ar trebuii sa fac ca sa o pot vinde in restaurant???
Cu multumiri !
Buna ziua,
Am un restaurant care a fost inchis in aceasta perioada.
Am 4 angajat cu CIM
Am avut un singur angajat care a ramas cu CIM nesuspendat si care a facut livrari la domiciliu.
Din data de 20 mai am mai adus un angajat din somaj tehnic pt ca am facut si renovari
Din 1 iunie am reluat activitatea si i-am adus si oe ceilalti doi care mai erau cu somaj tehnic.
Va intreb pt angajatul pe care l-am adus in 20mai din somaj tehnic pot beneficia de ajutorul de 41%???
Cu multumiri
Claudia Pasca

Multumesc pt raspuns.
Si ce ar putea face anaful cu debitul????
Adica ce consecinte pot fi pt persoana care detine inteprinderea individuala???

Cabinet Individual Avocatura CAZACU IOANA a scris:

Puteti radia . Anaf va decide ulterior ce va face cu debitul.

Buna ziua,
As putea radia o inteprindere individuala cu datorii la anaf???
Si ce consecinte ar putea fi dupa radiere si neplata datoriei si anume impozit pe profit pentru persoana fizica care o detine sau a detinut acea inteprindere???