avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Revenire somaj tehnic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Revenire somaj tehnic

Buna ziua,
Am un restaurant care a fost inchis in aceasta perioada.
Am 4 angajat cu CIM
Am avut un singur angajat care a ramas cu CIM nesuspendat si care a facut livrari la domiciliu.
Din data de 20 mai am mai adus un angajat din somaj tehnic pt ca am facut si renovari
Din 1 iunie am reluat activitatea si i-am adus si oe ceilalti doi care mai erau cu somaj tehnic.
Va intreb pt angajatul pe care l-am adus in 20mai din somaj tehnic pot beneficia de ajutorul de 41%???
Cu multumiri
Claudia Pasca

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:02, 2 Iunie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
OUG 92/2020 este in vigoare de la 29 mai 2020....prin urmare, se aplica situatiilor ivite dupa intrarea ei in vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim-somaj tehnic Hannahjoy Hannahjoy Obligatia angajatorului de a restitui indemnizatia de somaj tehnic in cazul incetarii raporturilor de munca cu articolul 55b, pentru cei reveniti din somaj ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic. o firma care si-a reluat activitatea partial, dupa ... adelaioanamoldovan adelaioanamoldovan Somaj tehnic. O firma care si-a reluat activitatea partial, dupa data de 1.07.2020, are mai beneficiaza de somaj tehnic suportat de stat pentru angajatii care ... (vezi toată discuția)
Decontare 41.5% oug 92/2020 nicoleta.mantu1 nicoleta.mantu1 Pentru o societate Horeca-restaurante care a beneficiat de somaj tehnic pentru intreruperea activitatii si care incepand cu 1 iunie 2020 cand s-au deschis ... (vezi toată discuția)