avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Radiere inteprindere individuala cu datorii la anaf
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Radiere inteprindere individuala cu datorii la anaf

Buna ziua,
As putea radia o inteprindere individuala cu datorii la anaf???
Si ce consecinte ar putea fi dupa radiere si neplata datoriei si anume impozit pe profit pentru persoana fizica care o detine sau a detinut acea inteprindere???
Cel mai recent răspuns: Elenpasca , utilizator 06:21, 22 Aprilie 2018
Puteti radia . Anaf va decide ulterior ce va face cu debitul.
Multumesc pt raspuns.
Si ce ar putea face anaful cu debitul????
Adica ce consecinte pot fi pt persoana care detine inteprinderea individuala???

Cabinet Individual Avocatura CAZACU IOANA a scris:

Puteti radia . Anaf va decide ulterior ce va face cu debitul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare societate respectiv radierea societatii petrutza_sv petrutza_sv Buna, Va rog sa ma lamuriti intr-o problema. Am o societate comerciala (unic asociat) scapa datorita impozitului forfetar. Nu am depus la Oficiul Registrului ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar societate dizolvata alinaeg alinaeg Societate comerciala cu activitate principala baruri fără punct de lucru și fără activitate din 2006, fără datorii, cifra de afaceri 0, dizolvata în ... (vezi toată discuția)
Auto pentru radiere nyrolf nyrolf buna ziua !! am fost posesorul unui auto dacia 1300 ,,,,,pana in anul 1997 ,cand am dat-o la fier vechi fara a lua documente ,am actele de imatriculare ... (vezi toată discuția)