Am revenit din nou cu vecinul meu probleba din subiectul cu ,, refuzul despagubirii'
www.avocatnet.ro/content/for... .
Pana una alta el a gasit o metoda ingenioasa de a ma forta sa fac cum vrea el si anume: mi-a blocat scurgerea de la cadita de dus si de la chiuveta cu sosete ! Da oameni buni ! Blocul este mai vechi iar scurgerea de la chiuveta si de la cadita din baie se unesc in sifonul de pardoseala si de acolo pleaca prin pardoseala, ajunge la vecinu in baie , face un cot de 90 de grade si intra in teava principala. Asa este facut blocul si asa sunt toate apartamentele. Intre cotul de 90 de grade si conducta principala exista o gura de vizitare pe care el a deschis-o si in care a bagat doua sosete. El nu ma lasa sa vad ce se intampla cu scurgerea insa am chemat un instalator care a scos sosetele cu un '' sarpe'' iar dupa o jumatate de ora vecinul a infodat iar scurgerea cu o carpa pe care la fel am scos-o cu '' sarpele ''. Ce ma fac eu cu asta ca e nebun de legat Va rog sa-mi spuneti in baza carei legi pot intra la el in casa pentru a modifica cumva scurgerea, scurgere care este propietatea mea. Pe de alta parte sunt convins ca daca ii zugravesc exact asa cum vrea el tot imi va face probleme. Care sunt pasiii care trebuie urmati ca nu stiu ce sa mai fac? Va multumesc !