avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prescriptia faptelor de evaziune fiscala?!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prescriptia faptelor de evaziune fiscala?!

Buna ziua !
In cazul in care intr-un contract de vanzare-cumpararea a unui imobil nu se declara toata suma reala imi poate spune si mie cineva unde s-ar incadra aceasta fapta avand in vedere Lege Evaziunii Fiscale ? In ce termen fapta se prescrie daca valoare nedeclarata este de 7.000EUR sau care este pedeapsa in acest caz ?
Mentionez ca am citit legea insa nu am reusit sa gasesc raspunsurile de care aveam nevoie. Va multumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 5 Decembrie 2007
ContSters47032, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 10:28, 6 Decembrie 2007
In Codul fiscal art. 88 gasiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pretul de vanzare-cumparare danielabluesky danielabluesky Buna ziua, As dori sa aflu ce consecinte legale o sa am daca am declarat intr-un act de vanzare-cumparare o valoare mai mica decat cea reala, astfel incat sa ... (vezi toată discuția)
Calculare prejudiciu eduard21 eduard21 In decursul a catorva luni de zile am vandut o cantitate mare de tutun vrac (maruntit) prin intermediul diferitelor anunturi postate pe net.Acest tutun ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala goina4444 goina4444 Buna ziua.Care este incadrarea la complicitate la evaziune fiscala.Multumesc. (vezi toată discuția)